Monday, November 18, 2013

Matrix: Ο έλεγχος του νου, η πλύση εγκεφάλου και οι περιούσιοι "σωτήρες" και καταστροφείς μας!

"Ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις την αντιπολίτευση είναι να την καθοδηγείς."

Βλάντιμιρ Ίλιτς Λένιν, ο πρώτος Σοβιετικός ηγέτης. Η μητέρα του ήταν Εβραία το γένος Μπλάνκ


Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην ανθρωπότητα είναι πραγματικά πρωτόγνωρο. Μια ιουδαϊκή ιερατική κάστα έχει καταφέρει να υποδουλώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα υπονομεύοντάς την για ολόκληρες γενεές.

Άλλωστε ένας πράκτορας της KGB, ο  Yuri Bezmenov (πραγματικό Tomas Schuman), μας αποκάλυψε πριν λίγα έτη ότι ο βασικός ρόλος των μυστικών υπηρεσιών δεν είναι η υποκλοπή πληροφοριών αλλά η υπονόμευση του αντιπάλου.

Και επειδή οι αγαπητοί μας φίλοι ραβίνοι θέλουν να εκπληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα η προφητεία του ερχομού του Μεσσία, κάνουν ότι μπορούν για να επιταχύνουν τα γεγονότα. Τι εννοούμε; 

Ο προσφάτως αποθανών αρχιραβίνος του Ισραήλ Οβάντια Γιόζεφ, στου οποίου την κηδεία παρευρέθησαν περί το 1.000.000 Ισραηλινοί(το 1/6 της χώρας!!) και σύσσωμη η ηγεσία του εβραϊκού κράτους, είχε δηλώσει πολλάκις δημοσίως ότι οι Γκογίμ=μη Εβραίοι υπάρχουν μόνο για να υπηρετούν τους Εβραίους. Άλλωστε η ίδια η Τορά το λέγει και μπορείτε να το ελέγξετε ΕΔΩ

Οι άνθρωποι του ιουδαϊκού ιερατείου λοιπόν, τυγχάνουν πλήρους εμπιστοσύνης απ' το σύνολο του εβραϊκού λαού φροντίζουν να υπονομεύουν την ανθρωπότητα τοποθετώντας στα καίρια πόστα δικά τους άτομα. Αυτό είναι πλέον αδιαμφισβήτητο. Οι περισσότερες ισχυρές χώρες έχουν πρωθυπουργούς, υπουργούς και καναλάρχες Εβραίους. Το 96% των ΜΜΕ ανήκει σε αυτούς.

Έχουν με λίγα λόγια όλα τα απαραίτητα μέσα, όπως λέει και ο Εβραίος ανιψιός του Φρόιντ, ο Edward Bernays:




"...Ο συνειδητός και ευφυής χειρισμός των οργανωμένων συνηθειών και της άποψης των μαζών, είναι ένα σπουδαίο στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που ελέγχουν αυτό τον κρυφό κοινωνικό μηχανισμό, αποτελούν μια αόρατη κυβέρνηση που είναι η αληθινή διακυβέρνηση της χώρας μας... Κυβερνιόμαστε, το μυαλό μας μορφοποιείται, τα γούστα μας παίρνουν σχήμα, οι ιδέες μας προτείνονται, σε μεγάλο βαθμό από ανθρώπους, που ποτέ δεν γνωρίσαμε. Αυτό είναι λογικό επακόλουθο του τρόπου οργάνωσης της δημοκρατικής κοινωνίας μας..."



Ο Edward Bernays,  ήταν πρωτοπόρος στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και της προπαγάνδας και θεωρείται ως ο "πατέρας των δημοσίων σχέσεων". Συνδύασε τις ιδέες του πατέρας της κοινωνικής ψυχολογίας Gustave Le Bon και του Wilfred Trotter στην ψυχολογία της μάζας με τις ψυχαναλυτικές ιδέες του Εβραίου θείου του Σίγκμουντ Φρόυντ.




Ο Bernays γεννήθηκε στην Βιέννη από Εβραίους γονείς.




Δήλωσε ότι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας ήταν η χειραγώγηση του νου της μάζας απ' τα Μέσα Ενημέρωσης και τη διαφήμιση!

http://en.wikipedia.org/wiki/Gustave_Le_Bon
http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Bernays

Το εν λόγω βίντεο προέρχεται απ' το InfoWars του γνωστού παρουσιαστή που δηλώνει πολέμιος των Παγκοσμιοποιητών, Άλεξ Τζόουνς. 



Όπως έχουμε αποκαλύψει παλαιότερα ο Άλεξ Τζόουνς στηρίζει το Ισραήλ και η γυναίκα του είναι εβραϊκής καταγωγής

Το χαρακτηριστικό του Jones είναι ότι ενώ κατονομάζει κάποιους απ' τους φανερούς ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν λέει λέξη για την εβραϊκή καταγωγή τους. 


Η εβραϊκής καταγωγής γυναίκα του Jones..

Και όπως έχουμε δημοσιεύσει εδώ και καιρό οι Εβραίοι έχουν δημιουργήσει ειδικά think - tank τα οποία διαπραγματεύονται συνεχώς ένα πράγμα: Το πως θα βρουν τους κατάλληλους αποδιοπομπαίους τράγους ούτως ώστε να μην στοχοποιηθεί ολόκληρος ο εβραϊκός λαός αν και εφόσον επαναστατήσει η ανθρωπότητα! 

Έτσι λοιπόν και ο Bernays μας λέει ότι μέσω των ΜΜΕ μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και κατευθύνουν την σκέψη μας αλλά δεν μας λέει ποιοι το κάνουν και ποια είναι η καταγωγή τους. 

Ακολουθεί δηλαδή την τακτική της μισής αλήθειας με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην μπορεί ποτέ να στοχοποιήσει τους πραγματικούς εχθρούς και να μην ελευθερώνεται ποτέ.

Επίσης αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι ο Bernays ξέρει από πρώτο χέρι τα περί σεξουαλικής προπαγάνδας αφού η σεξουαλική επανάσταση είναι έργο του Σίγκμουντ Φρόυντ ο οποίος όμως όπως θα δείτε στο βίντεο ήταν μέγας Εβραίος ρατσιστής. 

Μέχρι και το τραγούδι στο εν λόγω βίντεο είναι δημιουργία ενός εβραϊκού συγκροτήματος ηλεκτρονικής μουσικής, ονόματι Telefon Tel Aviv!

4 comments:

Γιώργος said...

Μία σημείωση να κάνω για τον Alex Jones.Ο άνθρωπος έχει βγάλει πάρα πολλά πράγματα στη φόρα και έχει αποκαλύψει πολλές από τις συνωμοσίες που παίζονται στις πλάτες του κοσμάκη. Το γεγονός ότι έχει εβραϊκή καταγωγή δεν του ακυρώνει ούτε τις έρευνες που έχει κάνει ούτε την αλήθεια που λέει. Επίσης το γεγονός ότι είναι κάποιος εβραίος δεν σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος και δεν πρέπει να τον ακυρώνουμε μόνο και μόνο επειδή ανήκει σε αυτή την φυλή. Πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και να αναγνωρίζουμε τα θετικά όπως ακριβώς κάνουμε με τα αρνητικά και να μην επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτά. Αντιθέτως η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων χρησιμοποιείται από τους σιωνιστές Εβραίους οι οποίοι τους μεταχειρίζονται όπως όλους τους ανθρώπους του κόσμου. Ο σπουδαίος ερευνητής David Icke το επισημαίνει σε πολλές από τις ομιλίες του και εξηγεί αναλυτικά για το διαχωρισμό του απλού λαού των εβραίων από τους εβραίους σιωνιστές κακοποιούς. Τέλος,συγχαρητήρια για την εναλλακτική πληροφόρηση της ιστοσελίδας.

Anonymous said...

Μην ξεχνατε οτι ο τοσο ο Alex Jones, οσο και ο David Icke, κανουν προπαγανδα "της μισης αληθειας", οπως ονομαζεται επισημα αυτη η μεθοδος. Τους εχει βαλει σκοπιμα το συστημα στις θεσεις τους, μην αμφιβαλλετε καθολου γι αυτο.

Ας αξιοποιησουμε τις πληροφοριες που μας λενε ΑΛΛΑ μην τις δεχεσθε χωρις κριση και χωρις προσωπικο ψαξιμο. Λυπαμαι ολους οσους εχουν πιστεψει για τους εξωγηινους και για αλλα ψεματα που λενε αυτοι οι κυριοι.

Ακομη, για οποιον ενδιαφερεται για Νεα Ταξη Πραγματων, αγοραστε και διαβαστε Αυφαντη, Στριγκα, Φουρακη. Δινουν απιστευτες πληροφοριες που δεν θα βρειτε στο δικτυο.
Επισης, δειτε ολες τις εκπομπες του Χατζαρα, προσωπικη συμβουλη.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Φίλε Γιώργο σεβαστή η αποψή σου. Λόγο της εμπειρίας που έχουμε επειμένουμε οτί "λάμπει δεν είναι χρυσός" θα έχεις ακούσει ήδη για διπλούς και τριπλούς πράκτορες στην ιστορία της ανθρωπότητας. Επιμένουμε να μην βλέπουμε τα πράγματα με απλοικό "μάτι". Πολοί αναγνώστες του μπλόγκ έχουν αντιληφθεί την προπαγάνδα της μισής αλήθειας. Πρόσεξε λίγο και θα δείς οτί όλοι αυτοί που κάνουν αποκαλύψεις δεν είναι απλοί στρατιώτες αλλά προσπαθούν να ηγηθούν του χώρου. Μπές και δές στο διαδύκτιο οτί πολλά ακροδεξιά κινήματα ελεγχόνται απο εβραίους πράκτορες, ακόμα και πρίν απο 30 χρόνια ο αρχήγος των νεοναζί της Γερμανίας αποδείχτηκε οτί είναι εβραικής καταγωγής και έδινε αγώνα εναντίον των εβραίων, μετά τις αποκαλύψεις χάθηκε στο παρασκήνιο.Φίλε Γίωργο δεν είμαστε κακοπροαίρετοι θέλουμε όμως οπωσδήποτε να είμαστε ρεαλιστές και ενσωματώνουμε την "διεθνή πρακτική στην προσωπική μας γνώση" ο νοών νοήτο

sakis said...

στις φυλακες του ακρως ναζιστικου Ισραηλ σαπιζουν Εβραιοι αντισιωνιστες.... Στο διαδικτυο υπαρχουν ιστοσελιδες Ορθοδοξων Εβραικων Αντισιωνιστικων Οργανωσεων οπως π.χ. www.jewsNotZionsts.org και Neturei Karta που μας δινουν πολυτιμες πληροφοριες για τη δραση των Σιωνιστων οχι μονο σε βαρος των μη Εβραιων αλλα και σε βαρος των ιδιων των αντιφρονουντων Εβραιω....ν

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails