Thursday, July 15, 2010

Βόμβα της Έλλης Στάη για τον μελλοντικό χάρτη της Ελλάδας!

"Να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας η οποία θα μικρύνει"… μας διεμήνυσε η κυρία Στάη από την ραδιοφωνική εκπομπή της

Τα μεγάλα κρύβονται σε μικρές λέξεις ή οι μεγάλες αλήθειες λέγονται ψιθυριστά. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τοποθέτηση της γνωστής Έλλης Στάη, η οποία από την ραδιοφωνική της εκπομπή, στο ραδιόφωνο του Flash, το μεσημέρι της Τετάρτης 14.7.2010, «έβγαλε λαυράκια».



Τουρκάλα τραγουδίστρια τραγούδησε τον τουρκικό στρατιωτικό ύμνο μέσα στην Ελλάδα χωρίς καμία αντίδραση από κανέναν !!! (αριστερά στη φωτό ο Πεταλωτής απολαμβάνει τον τουρκικό στρατιωτικό ύμνο μέσα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, δίπλα στο τούρκο πρόξενο - τρίτος από αριστερά-)
Το πρώτο, αλλά όχι ιδιαιτέρως σημαντικό «λαυράκι» της κυρίας Στάη, ήταν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον κύριο Πεταλωτή, ο οποίος «αναγκάστηκε» να ομολογήσει πως «κάποια στιγμή γίνονται ανασχηματισμοί και πιθανότατα τον επόμενο Νοέμβριο θα γίνει ανασχηματισμός της παρούσας κυβέρνησης». Ομολογώ, πως η «είδηση» ουσιαστικά αποτελεί ένα καλό τρόπο εκτόνωσης της πολιτικής πίεσης, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μία προειδοποίηση προς το εσωτερικό της κυβέρνησης, σε όλους εκείνους που δυσανασχετούν (με οποιοδήποτε τρόπο) από την μέχρι τώρα «πορεία» του κυβερνητικού έργου.

Το δεύτερο και μεγάλο «λαυράκι» της συγκεκριμένης εκπομπής, ήταν από την ίδια την κυρία Στάη, η οποία στις 1.55 σε μία στιγμή όπου «ανακεφαλαίωνε» τα πολιτικά μηνύματα της ημέρας, αναφέρθηκε στην ανάγκη που υπάρχει λόγω της πολύ δύσκολης οικονομικής κατάστασης που διανύουμε «να κατανοήσουν οι έλληνες πολίτες πως πρέπει να αλλάξει ο χάρτης του σκεπτικού τους, αλλά και πως πρέπει να κατανοήσουμε και να συμβιβαστούμε τελικά με την αλλαγή του χάρτη της χώρας…»!!!
Πραγματικά βόμβα μεγατόνων, που ίσως θα έπρεπε η κυρία Στάη να εξηγήσει άμεσα τι ακριβώς εννοούσε ή τι ακριβώς γνωρίζει γύρω από το συγκεκριμένο θέμα της τοποθέτησής της.
Μήπως, κάποιοι γνωρίζουν τραγικά γεγονότα που έρχονται; Μήπως κάποιοι γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι στην χώρα και στους πολίτες της; Μήπως κάποιοι θα πρέπει, τελικά, να καθήσουν με ευθύνη απέναντι στους πολίτες και να μιλήσουν με ειλικρίνεια, προσπαθώντας να βοηθήσουν τη χώρα να αντιμετωπίσει τους πραγματικούς κινδύνους που την απειλούν;
Σε κάθε περίπτωση, εάν η κυρία Στάη δεν εξηγήσει τα λεγόμενά της, δυστυχώς, τοποθετεί τον εαυτό της ανάμεσα στους επικίνδυνους και στους κινδύνους της χώρας…
Κωνσταντίνος 
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_9811.html

4 comments:

Anonymous said...

Της μαμας σου κυρια Σταιν.

Anonymous said...

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΑΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ


ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΞΑΝΑΧΩΡΙΣΕ...

Πώς θα χαρακτηρίζατε έναν άνδρα που στα 55 του έχει νυμφευθεί 4 φορές, χωρίς να έχει πεθάνει καμμιά από τις πρώην συζύγους του; Τις προάλλες που συνέβη αυτή η τραγική ιστορία με τον υπασπιστή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που πήγε να ανοίξει ένα γαμήλιο δώρο του αφεντικού του και κατέληξε να βλέπει τα κυπαρίσσια ανάποδα, ακούσατε κανέναν να σας αποκαλύπτει πόσες φορές είναι παντρεμένος ο γεννημένος το 1955 υπουργός Προ-Πό; Όχι βέβαια, διότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι είναι φερέφωνα των πολιτικάντηδων και ασχολούνται με τα πάντα πλήν της ουσίας: Τέσσερις φορές έχει παντρευτεί ο Μιχαλάκης και τελευταίο «θύμα» του είναι η 35χρονη πρώην ευρωβουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, Μαίρη Ματσούκα, που είναι ήδη έγκυος και του ετοιμάζει το τέταρτο τέκνο, μετά τον Βασίλη, την Άννα και τον 5χρονο Μιχαήλ – Άγγελο που απέκτησε από τους 3 προηγούμενους γάμους του. Επιβεβαιώνοντας την λαϊκή παροιμία «παιδί παπά, διαβόλου εγγόνι», οι γονείς του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Μικρασιάτης Βασίλης και η Πόντια Άννα, είναι βαθιά θρησκευόμενοι άνθρωποι, έχουν χτίσει πολλές εκκλησίες, έστελναν τα παιδιά τους στο Κατηχητικό και στις λειτουργίες και ασφαλώς δεν γουστάρουν να βλέπουν τον γιό τους να μπαινοβγαίνει στα Δημαρχεία και να παντρεύεται τόσο τακτικά… Εγώ που σας μιλώ, καιροφυλακτώ για να κράξω όποιον παπά επιτρέψει στον υπουργό Προ-Πό να γίνει νονός σε βάφτιση, δεδομένου ότι οι Ιεροί Κανόνες της Ορθοδόξου Εκκλησίας αποκλείουν από ανάδοχο όποιον έχει κάνει πολιτικό γάμο…

Και κάτι τελευταίο: Αν διέθεταν αρσενικούς γεννητικούς αδένες εν ενεργεία οι δεξιές εφημερίδες, θα έπαιρναν συνέντευξι από κάποια πρώην σύζυγο του κ. Χρυσοχοΐδη, προκειμένου να μάθει ο Ελληνικός Λαός πώς αισθάνονται αυτές οι γυναίκες όταν βλέπουν τον πρώην σύζυγό τους να ξαναπαντρεύεται τόσο εύκολα… Στην Αμερική, με το που θα χωρίσει και θα ξαναπαντρευτεί κάποιος πολιτικός, το ΜΜΕ γεμίζουν με συνεντεύξεις της πρώην συζύγου… Εδώ στην Ελλάδα, προφανώς, δεν έχουμε Δημοσιογραφία… Πηγαίνετε, κύριοι δημοσιογράφοι της «Εσπρέσσο», της «Απογευματινής» και των άλλων δεξιών εφημερίδων να ρωτήσετε την τρίτη σύζυγο του Χρυσοχοΐδη, κ. Αγγελική Χονδροματίδου (κορίτσι δεξιώτατης οικογενείας της Πτολεμαΐδος), πώς αισθάνεται που την εγκατέλειψε ο Μιχάλης για τα μάτια της Ματσούκα!... Κι εσύ, Μαιρούλα Ματσούκα, αφού ξέρεις τα χούγια του ανδρός, πώς και δεν ανησυχείς ότι σε λιγάκι θα σε αφήσει κι εσένα το παλιό κατηχητόπουλο ο Μιχάλης, για τα μάτια κάποιας νεώτερης γυναίκας; Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θυμίσου ότι ακόμα κι ο Προφήτης Μωάμεθ μόνο 4 γάμους επιτρέπει στους αγαπημένους σου Μουσουλμάνους… Μη τα ξεφτιλίζουμε όλα…

SKANDALOS said...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

http://gataros.blogspot.com/2010/07/blog-post_2946.html

Anonymous said...

Για πολλά χρόνια, το πολιτικό σύστημα για να μπορέσει να κάνει τις διάφορες βρωμοδουλειές του αλλά και για να μπορεί να διατηρείται στην εξουσία , έφερε στην επιφάνεια όλα τα κατακάθια της κοινωνίας.
Σε όλες τις χώρες του κόσμου υπάρχουν κοινωνικά στρώματα με αρρωστημένη και ποταπή ιδιοσυγκρασία. Για αυτό και κάθε συνετό πολιτικό σύστημα φτιάχνει θεσμούς αλλά και το κατάλληλο κοινωνικό κλίμα, έτσι ώστε αυτά τα στρώματα να μην έχουν την δυνατότητα να ανελιχθούν, να αποκτήσουν δικαιώματα, να απαιτήσουν συμμετοχή στα κοινά.
Και για να γίνουμε ακόμη πιο ξεκάθαροι, να περιγράψουμε τις ιδιότητες αυτών των κοινωνικών ομάδων : άτομα με χαμηλό νοητικό επίπεδο αλλά με ενστικτώδη πονηριά, άτομα με διαφόρων ειδών ψυχοπάθειες και νευρώσεις καθώς και με σεξουαλικές ανωμαλίες πάσης φύσεως, άτομα με κυνισμό και με βασικό ενδιαφέρον την απόκτηση υλικών αγαθών, άτομα ακόμη και με πανεπιστημιακή εκπαίδευση, αλλά χαμηλού πνευματικού επιπέδου, μέχρι και κοινοί εγκληματίες.
Αυτές τις ομάδες λοιπόν το Ελληνικό πολιτικό και οικονομικό σύστημα τις προώθησε , τους έδωσε φωνή, τις τοποθέτησε σε διάφορες θέσεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τις έβαλε ακόμη και μέσα στα πανεπιστήμια. Με άλλα λόγια, δημιούργησε αστικά στρώματα αποτελούμενα από στοιχεία, που σε παλαιότερες εποχές βρίσκονταν απομονωμένα στο περιθώριο της κοινωνίας. Έφερε στην επιφάνεια όλο τον βούρκο που υπάρχει μέσα στους οχετούς κάθε πολιτείας. Έτσι , οι κανονικοί άνθρωποι, όταν είδαν αυτήν την επέλαση των Ζόμπι, σίγησαν , απομονώθηκαν, κρύφτηκαν. Αλλά ακόμη και μέσα στα σπίτια τους, δεν βρήκαν ησυχία. Δέχονταν καθημερινές επισκέψεις, μέσω των τηλεοπτικών καναλιών, από διάφορα ψυχανώμαλα άτομα. Εάν σε όλα αυτά ,προσθέσουμε και τη γενική επήρεια της αριστερής θολοκουλτούρας, τότε η κατάσταση δεν περιγράφεται. Μία μυρωδιά σήψης από παντού. Στο τέλος, ήλθαν και οι ανθρωποθυσίες (η ‹‹εγκληματικότητα››) : Οι βαρβαρικές ορδές που εισχώρησαν στην Ελλάδα , θυσιάζουν κάθε μήνα μερικούς Έλληνες στο βωμό του μίσους και του ρατσισμού τους που νιώθουν προς εμάς.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails