Wednesday, June 29, 2011

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 40 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο "αγορές". 


Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη.
Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι "αγορές". 


Όλοι οι οικονομολόγοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοί μας δανείζουν στην λέξη "αγορές".


Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι "μεγάλες" δυνάμεις(ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρεις στο ρολόϊ του παγκόσμιου χρέους του "Economist"




Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.


Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται σε τελικό στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει την απαξίωση στα μάτια των ανθρώπων, των απανταχού εθνικών κυβερνήσεων.


Οι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάει η ανθρωπότητα είναι γνωστοί σε κύκλους οικονομολόγων και έχουμε δημοσιεύσει τα ονόματα στο παρελθόν. Δείτε τα ξανά:


Rothschilds of London
Lazar Brothers of Paris
Israel Moses Seif of Italy
Warburg Bros of Hamburg
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb of New York
Chase Manhattan of New York(Morgan)
Goldman Sachs of New York


Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες; Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή.


Για αυτό κανείς οικονομολόγος δεν τολμά να πεί ποιοί αποτελούν στην πραγματικότητα τις αγορές. 


Για να μην ξεσηκωθούν οι λαοί εναντίον τους μόλις καταλάβουν το βρώμικο παιχνίδι που έχουν παίξει εις βάρος της ανθρωπότητας.


Μάλιστα πριν ένα χρόνο περίπου ο πρώην διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας είχε μιλήσει στην ΝΕΤ για το ποιοί αποτελούν τις αγορές. Δεν μίλησε βέβαια για την καταγωγή τους. 





Επικοινωνήστε λοιπόν με τα ΜΜΕ την ώρα που γίνονται συζητήσεις για τις "αγορές" και ζητήστε να μας πούν ποιοί τις αποτελούν. 

"Σφαλιάρα" ΓΕΕΘΑ σε Πάγκαλο: "Δεν εκτελούμε παράνομες διαταγές"!



«Κόκκινο» ανάβουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στα σχέδια της κυβέρνησης που εκφράζονται δια του αντιπροέδρου της, Θεόδωρου Πάγκαλου, που τις προορίζουν να υπερασπίσουν τις ... τράπεζες, όπως δήλωσε στην ισπανική εφημερία «Ελ Μούντο» σε περίπτωση που ξεσπάσουν ταραχές μετά από ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας, μετά από ενδεχόμενη καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμο και μη λήψης της 5ης δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ. Και μάλιστα πέρα από τις αρχικές του δηλώσεις χθες στην Βουλή υπαινίχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα μπορούσαν ακόμα και να στρέψουν τα όπλα τους κατά των Ελλήνων πολιτών, όπως συνέβη στην Αργεντινή με αποτέλεσμα 42 νεκρούς. 


Σε δήλωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) προς το defencenet.gr ξεκαθαρίζεται ότι...

Friday, June 24, 2011

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

ΠΡΟΣΟΧΗ!ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. 

Επένδυση-μαμούθ από Κροίσους του εξωτερικού στην Κρήτη! Εβραίοι επιχειρηματίες σκοπεύουν να διαθέσουν το αστρονομικό ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να δημιουργηθεί σε έκταση 2.500 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Χερσονήσου μια τεράστια τουριστική μονάδα. Σε αυτήν θα περιλαμβάνονται υπερπολυτελές ξενοδοχείο, τουριστικά πάρκα, εμπορικά και εκθεσιακά κέντρα, και θα......

Ραββίνος Yitzhak Shapira:"Οι εχθροί του Ισραήλ πρέπει να δολοφονούνται ακόμα και νήπια"



Δυστυχώς, αυτή η “θρησκευτική” προτροπή του Ραβίνου δεν αποτελεί είδηση για τα αργυρώνητα ΜΜΕ.

Δεν αποτελεί απειλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί δεν συμβαίνει στην Κούβα, τη Γάζα, τη Βενεζουέλα, τη Συρία, το Ιράν, τη Β. Κορέα…

Συμβαίνει… στον χωροφύλακα των ΗΠΑ και αφεντικό των ευρωπαίων πολιτικών ηγετών…
Η “πολιτισμένη” δύση εξανίσταται συνεχώς και αδιάκοπα για τις παραβιάσεις των “Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”, αρκεί οι «παραβιάσεις» να συντελούνται σε χώρες αντιπάλους των ΗΠΑ.

Μάλιστα έχουν βρει και τη συνταγή -όπως προχθές στη Λισαβόνα οι «ηγέτες»-υπάλληλοι των ΗΠΑ-, που «αναπροσάρμοσαν το «νέο δόγμα» εναντίον της «τρομοκρατίας»…Κανείς ευρωπαίος πολιτικός ηγέτης ... (έχουν εξαφανιστεί -ή αγοράστηκαν;- και οι διανοούμενοι), δεν εξανίσταται όταν ένας θρησκευτικός ηγέτης της «μοναδικής δημοκρατίας στη Μ. Ανατολή» (διάβασε το ναζιστικό θεοκρατικό καθεστώς του Ισραήλ),προπαγανδίζει το μίσος, τη βία, την Εθνοκάθαρση!

Ο κύριος Yitzhak Shapira, ο Ραβίνος, έκανε τις...δηλώσεις και τις αιτιολόγησε σύμφωνα με τις διδαχές του Ταλμούδ, το ιερό βιβλίο των εβραίων που νομιμοποιεί τη δολοφονία σε όποιον δεν είναι εβραίος…

Αναφερόμενος στα νήπια, ο Ραβίνος τονίζει «Αν η παρουσία τους θέτει σε κίνδυνο έναν ισραηλινό, τα παιδιά των παλαιστινίων όχι μόνον πρέπει, αλλά είναι χρέος να δολοφονηθούν γιατί μεγαλώνοντας θα είναι εχθροί του Ισραήλ».
Και δεν είναι μια είδηση που κατασκευάζουν Κουβανοί ή Παλαιστίνιοι, αλλά την έχει και η ισραηλινή εφημερίδα «Haaretz»…

peripatris.blogspot.

http://ellinonea.blogspot.com/2011/06/yitzhak-shapira.html

Wednesday, June 22, 2011

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ;

Πόσοι γνωρίζουν το πραγματικό λόγο για τον οποίο εκδιώχθηκαν οι Εβραίοι απο την Αίγυπτο; Όλοι έχουμε δεί τις ταινίες του Χόλυγουντ για την Έξοδο των Εβραίων απο την Αίγυπτο που παρουσιάζονται οι Εβραίοι σαν θύματα των κακών Αιγυπτίων.


Τα ίδια μας έχουν πει στο σχολείο οι καθηγητές και οι ιερείς, ο οποίοι μπορεί να διαβάζουν την Παλαιά Διαθήκη, αλλά απο ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν...


Στα παρακάτω κείμενα που προέρχονται απο την Παλαιά Διαθήκη θα δείτε οτι ο Ιωσήφ, ένας Εβραίος μετανάστης στην Αίγυπτο ανάγκασε τους Αιγύπτιους να γίνουν σκλάβοι του, όταν αυτός μάζεψε όλα τα αργύρια σαν υπεύθυνος των αποθηκών σίτου.


Οι Αιγύπτιοι πέθαιναν από την πείνα, ενώ ο Ιωσήφ και οι Εβραίοι πλούτιζαν.




Κάντε κλίκ στις εικόνες για μεγέθυνση


Sunday, June 19, 2011

Εβραϊκό δικαστήριο καταδίκασε σκύλο σε θάνατο δια λιθοβολισμού!


Ενα ραββινικό δικαστήριο στην Ιερουσαλήμ καταδίκασε σε θάνατο δια λιθοβολισμού ένα σκύλο που είναι ύποπτος οτι είναι μετενσάρκωση ενός κοσμικού δικηγόρου που επιτέθηκε στους δικαστές του δικαστηρίου πριν απο 20 χρόνια ανέφερε η ιστοσελίδα Ynet την Παρασκευή.


Σύμφωνα με το Ynet, ο μεγάλος σκύλος το έκανε στο Δικαστήριο Νομισματικών Υποθέσεων στην υπερ-Ορθόδοξη εβραϊκή γειτονιά του Mea Shearim στην Ιερουσαλήμ, τρομοκρατώντας δικαστές και ενάγοντες.

Παρά τις προσπάθειες να οδηγήσουν το σκύλο εκτός του δικαστηρίου, το κυνηγόσκυλο αρνήθηκε να εγκαταλείψει το μέρος.

Ένας απο τους καθήμενους δικαστές υπενθύμισε μια κατάρα που το δικαστήριο είχε περάσει όταν ένας κοσμικός δικηγόρος είχε επιτεθεί στους δικαστές πριν απο δυο δεκαετίες.

Η προτιμώμενη θεία τιμωρία τους ήταν το πνεύμα του δικηγόρου να περάσει σε ένα σκύλο, ένα ζώο που θεωρείται ακάθαρτο απο τον παραδοσιακό Ιουδαϊσμό.

Ξεκάθαρα προσβεβλημένος, ένα απο τους δικαστές καταδίκασε το ζώο σε θάνατο δια λιθοβολισμού απο τα παιδιά της γειτονιάς.

Παρ’όλα αυτά ο σκύλος κατάφερε να διαφύγει.
«Αφήστε τα ζώα να ζήσουν», μια φιλοζωϊκή οργάνωση συμπλήρωσε μια καταγγελία με την αστυνομία εναντίον της κεφαλής του δικαστηρίου, που είναι ο ραββίνος Avraham Dov Levin, που αρνήθηκε οτι οι δικαστές έδωσαν διαταγή να θανατωθεί το σκυλί δια λιθοβολισμού.

Παρ’ όλα αυτά ένας απο τους διεθύνοντες το δικαστήριο επιβεβαίωσε την καταδίκη σε θάνατο δια λιθοβολισμού του σκύλου στην καθημερινή εφημερίδα του Ισραήλ την Yediot Aharonot.

«Διατάχθηκλε η καταδίκη...ως ένας καταλληλος τρόπος να «παρθεί πίσω» το πνεύμα που μπήκε στο φτωχό σκυλί,» ανέφερε η εφημερίδα οτι δήλωσε ο διευθυντής.

Αρκετές σχολές σκέψης μέσα στον Ιουδαϊσμό πιστεύουν στην μετενσάρκωση των ψυχών.

Friday, June 17, 2011

14χρονη Νορβηγίδα αυτοκτόνησε αφού βιάσθηκε ομαδικά απο Μουσουλμάνους μετανάστες

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ


Η Eva Helgutan υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετανάστες στο Trondheim της Νορβηγίας. Η οικογένειά της λέει οτι βυθίζονταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βιασμό και τελικά αυτοκτόνησε.
Η 14χρονη Eva που αυτοκτόνησε μετά τον ρατσιστικό βιασμό 


Η αστυνομία λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βιασθεί άγρια απο ομάδες μεταναστών στο Τρόντχαϊμ. Η αστυνομία αναφέρει οτι στόχος τους είναι μόνο λευκές Νορβηγίδες. Η Eva ήταν ένα απο τα τρία νεαρά κορίτσια που βιάσθηκαν ομαδικά μέσα σε μερικές μέρες.

Απο όταν άνοιξαν τα σύνορα για τους μετανάστες στην Σκανδιναβία οι βιασμοί έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Η συντριπτική πλειονότητα των βιασμών στην Σκανδιναβία διαπράττονται απο μετανάστες που προέρχονται απο την Αφρική και την Μέση Ανατολή.

Πρίν λίγο καιρό δημοσιεύσαμε βίντεο που αναφέρει ότι όλοι οι βιασμοί στο Όσλο της Νορβηγίας σύμφωνα με την αστυνομία διαπράττονται απο μετανάστες.
Δείτε κα το βίντεο στο οποίο αποκαλύπτεται ξεκάθαρα ποιοί προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη.

Wednesday, June 15, 2011

Ο ραββίνος του Νετανιάχου βίασε ανήλικο κορίτσι λέγοντάς του ότι προορίζεται για "μητέρα του Μεσσία" και για να εξαγνισθεί πρέπει να κάνει σέξ μαζί του!


Ο Ραββίνος του Νετανιάχου είπε σε ανήλικο κορίτσι ότι είναι προδιαγεγραμμένο να γίνει «μητέρα του Μεσσία» και θα πρέπει να κάνει σέξ με αυτόν για να εξαγνιστεί απο τις αμαρτίες.


Ένας απο τους προσωπικούς ραββίνους του Νετανιάχου κατηγορήθηκε για βιασμό 12χρονου κοριτσιού την Δευτέρα. Ο David Hafuta, 64 ετών, που προσευχήθηκε στην ίδια Συναγωγή με την ανήλικη, αναφέρθηκε ότι επιτεθηκε σε διαφορετικές περιπτώσεις απο τον Ιούλιο του 2010 μέχρι των Μάη του 2011.


Σύμφωνα με την μήνυση, το κορίτσι έκανε ερωτήσεις στον Hafuta σχετικά με θρησκευτικά θέματα. Σε απάντηση της είπε ο ραββίνος ότι πρέπει να τις αποκαλύψει τον σκοπό που βρίσκεται στον κόσμο και για αυτό πρέπει να τον συναντήσει.

Τον προηγούμενο Ιούλιο, ο κατηγορούμενος ζήτησε απο το θύμα να τον περιμένει νωρίς το πρωϊ σε ένα σταυροδρόμι του Νετανιάχου. Την πήρε στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε στην παραλία. 


Εκεί της είπε ότι είναι προδιαγεγραμμένο «να γίνει η μητέρα του Μεσσία», και οτι "πρέπει να επανορθώσει για όλες τις κακές πράξεις που έχει κάνει μέχρι τώρα" κάνοντας σέξ με αυτόν.


Στην συνέχεια έκανε μια τελετή γάμου με το κορίτσι μέσα στο αυτοκίνητο και ορκίστηκε στην τήρηση του απορρήτου. Στην συνέχεια της είπε να βγάλει τα ρούχα της και της επιτέθηκε.


Πηγή

Friday, June 10, 2011

Η οικογένεια Monsanto ήταν δουλέμποροι και ιδιοκτήτες δούλων


Ακολουθούν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για την εβραϊκή οικογένεια Monsanto που είναι ιδιοκτήτες της μεγαλύτερης εταιρείας βιοτεχνολογίας, της Monsanto.

Η εβραϊκή οικογένεια Monsanto απο την Λουιζιάνα απαρτίζοταν απο τους Benjamin, Isaac, Manuel, Eleanora, Gracia and Jacob. Έκαναν συχνές αγορές μαύρων για δούλους συμπεριλαμβανομένων 12 το 1785, 13 και 31 αντίστοιχα το 1787 και 80 το 1768.


Ο Benjamin πούλησε την «Babet» μια μαύρη γυναίκα, στον Franco Cardel. Ο Μάνουελ πούλησε 2 μαύρους απο την Γουϊνέα με τα ονόματα "Polidor" και  "Lucy" στον James Saunders για 850 δολάρια σε ασήμι.

Ως άτομα ήταν ιδιοκτήτες Αφρικανών που τα ονόματά τους ήταν "Quetelle," "Valentin,"  "Baptiste," "Prince," "Princess," "Ceasar," "Dolly," "Jen," "Fanchonet,"  "Rozetta," "Mamy," "Sofia," και πολλά άλλα.

Ο Ισαάκ πολλές φορές υποθήκευσε 4 απο αυτούς όταν βρέθηκε σε οικονομική δυσχέρια. Ο Benjamin Monsanto απο το Natchez, του Μισσισιπή έκανε τουλάχιστον 6 συμβόλαια για πώληση σκλάβων του που θα γινόταν μετά τον θάνατό του.

Διαβάστε εδω στα αγγλικά την υπόλοιπη ιστορία για τις δουλεμπορικές δραστηριότητες της οικογένειας Monsanto.

Η εταιρεία Monsanto ιδρύθηκε απο τον Ιππότη της Μάλτας John F. Queeny και την εταιρεία χρηματοδότησε ο πατριός του Queeny, ο Εβραϊκής καταγωγής Emmanuel Mendes de Monsanto, ο οποίος χρηματοδοτούσε και φυτείες ζάχαρης στο Vieques, Puerto Rico και είχε βάση στο St. Thomas στις Danish West Indies.

Το όνομα «Monsanto» προέρχεται απο Εβραίους της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

 Πηγή

Thursday, June 9, 2011

Εβραίοι έποικοι στο Ισραήλ έβαλαν φωτιά και έγραψαν συνθήματα σε τζαμί στην Δυτική Όχθη - Η απόλυτη απόδειξη οτι τα διεθνή και ελληνικά μεγάλα ΜΜΕ εβραιοκρατούνται

Θυμάστε τις εμπρηστικές ενέργειες κατά των συναγωγών των Χανίων και της Κέρκυρας; Θυμάστε με πόσο έμφαση παρουσίαζαν τις ενέργειες αυτές τα μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδας ως στοιχεία "αντισημιτισμού"; 
Τους διάφορους μεγαλοδημοσιογράφους που δήλωναν ότι πρέπει να καταπολεμηθεί ο "αντισημιτισμός" των Ελλήνων και στην συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι στον εμπρησμό της Συναγωγής των Χανίων πρωτοστατούσαν αλλοδαποί;


Όταν μια Συναγωγή δέχεται οποιαδήποτε επίθεση σε όλα τα κράτη του πλανήτη, τότε όλα τα ΜΜΕ παρουσιάζουν με έμφαση και πολλές φορές την είδηση για να μας δείξουν οτι οι Εβραίοι βρίσκονται σε κίνδυνο και είναι κυνηγημένοι.

Την ίδια στιγμή αποσιωπούν τα αίσχη που κάνουν οι Εβραίοι έποικοι και ο εβραϊκός στρατός εναντίον των Παλαιστινίων αλλά και των ξένων στο Ισραήλ.

Είδατε κανένα κανάλι να παίζει την είδηση αυτή απο την Guardian που λέει οτι Εβραίοι έποικοι στην Δυτική Όχθη έβαλαν φωτιά σε χαλιά σε τζαμί και έραψαν συνθήματα στα εβραϊκά; Φυσικά και όχι.

Γιατί τα μεγάλα τηλεοπτικά ΜΜΕ δεν θέλουν να γνωρίζετε οτι οι μεγαλύτεροι ρατσιστές είναι οι Εβραίοι.

Tuesday, June 7, 2011

Εβραίος στέλεχος της AIPAC αποκαλύπτει μπροστά στην κάμερα ότι η ζωή ενός Εβραίου είναι πολυτιμότερη ενός Παλαιστινίου!

Μετά απο το ετήσιο συνέδριο της AIPAC στην Ουάσινγκτον στις 23 Μαϊου 2011 που συγκέντρωσε πάνω απο 10.000 μέλη και συμμετείχαν τα 3/4 του Κογκρέσου, ένα στέλεχος της εβραϊκής οργάνωσης AIPAC, της οργάνωσης που προωθεί όσο καμία άλλη τα συμφέροντα του Ισραήλ στις ΗΠΑ αποκαλύπτει στην κάμερα ότι η ζωή ενός Εβραίου είναι πολυτιμότερη ενός Παλαιστινίου.


Να σημειώσουμε οτι στα συνέδρια της AIPAC πρέπει να δίνουν το παρόν όλοι οι υψηλόβαθμοι πολιτικοί του Κογκρέσου των ΗΠΑ και να απευθύνουν και χαιρετισμούς στα εβραϊκά, αν θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στην θέση τους. Το να αρνηθεί κάποιος πολιτικός να πάει σε συνέδριο της AIPAC ισοδυναμεί με αντισημιτική πράξη.


Αυτή είναι και η απόδειξη ότι το εβραϊκό λόμπι ελέγχει τις ΗΠΑ και ότι είναι το μοναδικό πραγματικό λόμπι στην χώρα.


Η δήλωση αυτή του στελέχους της AIPAC αν είχε λεχθεί απο οποιονδήποτε άλλο εκτός απο Εβραίο θα είχε παιχθεί σε όλα τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ του πλανήτη σαν απόδειξη οτι υπάρχει ρατσισμός εναντίον των Εβραίων.


Όμως αυτή η δήλωση δεν θα παιχθεί πουθενά αφου την έκανε ένας Εβραίος. Ακόμη μια απόδειξη της φασιστικής πολιτικής που ακολουθούν τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ του πλανήτη.


Οι Εβραίοι στοχεύουν στην Παγκόσμια Κυβέρνηση και ο τρόπος που θα διοικούν τα άλλα έθνη συμβαδίζει με τις ρατσιστικές απόψεις τους, που λένε ότι οι Εβραίοι είναι "ο εκλεκτός λαός και τα υπόλοιπα έθνη υπάρχουν για να τους υπηρετούν".


Saturday, June 4, 2011

Το Κρατικό Μουσείο Ιστορίας της Μόσχας δημοσίευσε έγγραφα που αποδεικνύουν την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν


Απο τον  - Associated Press

Μόσχα – Για πρώτη φορά, οι απλοί Ρώσοι πολίτες μπορούν να δούν στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις φήμες οτι ο Vladimir Lenin είχε εβραϊκή καταγωγή.
Σε μια χώρα που ο αντισημιτισμός υπήρχε σε μεγάλες περιόδους, μια τέτοια καταγωγή θα αποτελούσε κηλίδα, ειδικά όταν επρόκειτο για τον ιδρυτή της Σοβιετικής Ενωσης ο οποίος είναι παραμένει σεβαστός για πολλούς μεγάλους σε ηλικία Ρώσους.
Επισκέπτης κοιτάζει φωτογραφία του Λένιν στο Μουσείο Μόσχας - Για πρώτη φορά υπάρχουν επίσημα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν

Ανάμεσα σε δεκάδες έγγραφα που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα σε κοινή θέα στο Κρατικό Μουσείο Ιστορίας της Μόσχας βρίσκεται ένα γράμμα της μεγάλης αδελφής του Λένιν, της Αννας Ουλιάνοβας, το οποίο λέει οτι ο παππούς τους απο την μεριά της μητέρας τους ήταν ένας Εβραίος απο την Ουκρανία που άλλαξε θρήσκευμα και έγινε Χριστιανός για να γλιτώσει τους διωγμούς των Εβραίων και να αποκτήση πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση.

«Κατάγεται απο μια πτωχή εβραϊκή οικογένεια και ήταν, σύμφωνα με το πιστοποιητικό βάπτισής του, ο υϊός του Moses Blank, ενός ντόπιου απο την πόλη Zhitomir της Ουκρανίας,» έγραψε η Ulyanova το 1932 σε ένα γράμμα της στον Ιωσήφ Στάλιν, που ανέλαβε την διοίκηση μετά το θάνατο του Λένιν το 1924.

«Ο Vladimir Ilych είχε πάντοτε τους Εβραίους σε μεγάλη εκτίμηση,» γράφει. «Λυπάμαι πολύ που τα στοιχεία της καταγωγής μας- που υποπτευόμουν νωρίτερα – δεν αποκαλύφθηκαν κατα την διάρκεια της ζωής του.»(Σ.Α: Βεβαίως και υπήρχε λόγος που δεν αποκαλύφθηκε η εβραϊκή καταγωγή του Λένιν όταν αυτός ζούσε, γιατί οι περισσότεροι Ρώσοι γνώριζαν οτι η ηγεσία των Μπολσεβίκων ήταν όλοι Εβραίοι και κάτι τέτοιο θα ξεσήκωνε τον Ρωσικό λαό εναντίον των Μπολσεβίκων που πήραν την εξουσία με την βία).

Κάτω απο την Τσαρική διοίκηση, οι περισσότεροι Εβραίοι επιτρέποταν να διαμένουν μόνιμα σε μια περιορισμένη περιοχή που έγινε γνωστή ώς
Pale of Settlement και περιελάμβανε μεγάλο μέρος της σημερινής Λιθουανίας, Λευκορωσίας, Πολωνίας, Μολδαβίας, Ουκρανίας και περιοχές της Δυτικής Ρωσίας.
Πολλοί Εβραίοι συντάχθηκαν με τους(Σ.Α:Συμπατριώτες τους) Μπολσεβίκους για να πολεμήσουν τον αντισημιτισμό της Τσαρικής Ρωσίας και πολλοί αποτέλεσαν την νέα διοίκηση του Κομμουνιστικού Κόμματος μετά την επανάσταση του 1917.

Ο προεξέχων ανάμεσά τους ήταν ο Leon Trotsky, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Bronstein.

Αλλά ο Λένιν, που γεννήθηκε ως Vladimir Ilych Ulyanov το 1870, αυτοχαρακτηριζόνταν μόνο ως Ρώσος.


Μια σύντομη περίοδος προβολής της εβραϊκής κουλτούρας που ξεκίνησε απο τον Λένιν στις αρχές της δεκαετίας του 1930 τελείωσε όταν ανέλαβε ο Στάλιν και έδιαξε τους Εβραίους απο το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Η Ylyanova ζήτησε απο τον Στάλιν να κάνει γνωστή την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν για να αντιμετωπίσει την άνοδο του αντισημιτισμού. «Ακούω οτι τα τελευταία χρόνια ο αντισημιτισμός μεγαλώνει ξανά ακόμη και ανάμεσα στους Κομμουνιστές,» γράφει. «Θα ήταν λάθος να αποκρυβεί το γεγονός της εβραϊκής καταγωγής του Λένιν απο τις μάζες.»

Ο Στάλιν αγνόησε το αίτημά της και διέταξε πλήρη σιγή για το γράμμα της, σύμφωνα με την έφορο αρχαιοτήτων, Tatyana Koloskova
Η επίσημη βιογραφία του Λένιν, που γράφτηκε απο την ανηψιά του Λένιν Olga Ulyanova, αναφέρει οτι η οικογένειά του είχε μόνο Ρωσικές, Γερμανικές και Σουηδικές ρίζες.

Το γράμμα της αδελφής του Λένιν έγινε διαθέσιμο στους Ρώσους ιστορικούς στις αρχές του 1990, αλλά η αυθεντικότητά του αμφισβητούνταν.
Επιλέχθηκε να μπεί στην έκθεση απο την Koloskova, που ως διευθύντρια του Κρατικού Μουσείου Ιστορίας στον κλάδο του Λένιν είναι απο τους πιο επιτακτικούς μελετητές.

Wednesday, June 1, 2011

Υπερ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ο Εβραίος εμπνευστής των Αγανακτησμένων

Σ.Α: Κάποιοι θα πούν οτι δεν μπορεί να είναι και αυτό το "κίνημα" χειραγωγημένο απο τους Εβραίους Παγκοσμιοποιητές...Οτι είναι υπερβολικό. Όμως τα στοιχεία δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης.


Ο 93χρονος Εβραίος εκ Γερμανίας  Stéphane Hessel είναι ο εκδότης του βιβλίου «Ιndignez-vous!»(=Αγανακτήστε) το οποίο πουλάει εκατοντάδες χιαλιάδες αντίτυπα και αποτέλεσε τη "σπίθα" για τα κινήματα των απανταχού "Αγανακτησμένων".







Ο στόχος

Που στοχεύει όμως ο 93χρονος «επαναστάτης»; Προς ποια κατεύθυνση επιδιώκει να σπρώξει τη Νέα Γενιά και ποια σκοτεινά συμφέροντα εξυπηρετεί;

Η εκδότρια του «Ιndignez-vous!» Σιλβί Κροσμάν, πρώην δημοσιογράφος του «Μonde», είπε τα εξής, αναφερόμενη στην τεράστια επιτυχία που είχε η έκδοση: «Δεν το περιμέναμε με τίποτε. Έχουμε συνηθίσει σε ένα τιράζ λίγων εκατοντάδων και τώρα ξαφνικά πουλάμε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα. Μόλις βάλαμε μπροστά τη δεύτερη έκδοση, άλλες 200.000 βιβλία». Και εξηγεί: «Βλέπω το βιβλίο ως μια νέα,επικαιροποιημένη, εκδοχή της έκκλησης για αντίσταση που απηύθυνε ο Ντε Γκωλστην ιστορική ομιλία του από το Λονδίνοτον Ιούνιο του1940».
Το βιβλίο του διαβάζεται σαν διάλογος μεταξύ του ιδίου και του δημοσιογράφου Ζιλ Βαντερπόοτεν. Ο τίτλος του “Αγανακτήστε” είναι και το κεντρικό μήνυμα του 93χρονου: ο Στεφάν Εσέλ καλεί τους νέους να δραστηριοποιηθούν, να βγουν από την απάθεια, να ενωθούν και να διαμαρτυρηθούν για τα κακώς κείμενα που βλέπουν γύρω τους και, όπου μπορούν, στον άμεσο περίγυρό τους, να δημιουργήσουν και κάτι καινούριο. “Πολιτικοί, οικονομικοί ηγέτες και διαχειριστές, πειθαρχήστε! Εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα και δρομολογήστε μια παγκόσμια στρατηγική, για παράδειγμα στο πλαίσιο ενός συμβουλίου των ΗΕ για την οικονομική και κοινωνική ασφάλεια“, γράφει ο Εσέλ τονίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προπομπός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, περισσότερο ακόμη και μετά το τέλος του πολέμου το 1945, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις μεγάλες προκήσεις της παγκόσμιας δικαιοσύνης, της δικαιοσύνης στην οικονομία, και της προστασίας του πλανήτη μας. Ειδικά σε αυτό το πεδίο μπορείς να δραστηριποιηθείς πλέον μόνον ως παγκόσμια οργάνωση“.

Πρωταγωνιστικός ο ρόλος του ΟΗΕ

Για τον Στεφάν Εσέλ μόνον τα ΗΕ είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος: τη βία, την περιβαλλοντική καταστροφή, την κατάπτωση των ηθών, το οικονομείν που δεν σέβεται τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό θεωρεί αναγκαία την ίδρυση μίας περιβαλλοντικής οργάνωσης στο πλαίσιο του ΟΗΕ, στην οποία θα πρέπει να υπαχθούν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, το ΔΝΤ και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. “Η υπερεκμετάλλευση του πλανήτη μπορεί να σταματήσει εάν το θέλουν πραγματικά όλοι“:
Όλα εξαρτώνται από το εάν οι ισχυρότερες χώρες θέλουν πράγματι να αξιοποιήσουν το όπλο που λέγεται ΟΗΕ. Το άρθρο 71 αναφέρεται σε μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) οι οποίες έχουν γνωρίσει πρωτοφανή ανάπτυξη τα τελευταία 30 χρόνια. Ή τα κράτη θα γίνουν πιο έξυπνα από ότι είναι σήμερα, θα συνεργαστούν επιτέλους και θα αξιοποιήσουν τον ΟΗΕ όπως πρέπει ή εάν δεν το κάνουν, θα μπορούσαν να ενταθούν οι πιέσεις από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις προκειμένου να αναγκαστούν οι χώρες – μέλη να αντιδράσουν“.

Σ.Α: Συνδυάστε τώρα τα παραπάνω με τα στοιχεία απο το "Money Masters" στο οποίο ντοκυμαντέρ αναφέρετε οτι ο ΟΗΕ δημιουργήθηκε απο τους Διεθνείς Εβραίους Τραπεζίτες με σκοπό να οδηγηθεί η ανθρωπότητα σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Ο Εβραίος Hessel καλεί τους ηγέτες να αφήσουν τα εθνικά σύνορα. Και αυτοί γιατί να μην το κάνουν όταν οι περισσότεροι απο αυτούς είναι Εβραίοι στην καταγωγή;

Εδω μιλάμε για στημένο σχέδιο που θα οδηγήσει σε μια Δίκαιη Παγκόσμια Κυβέρνηση που οι διοικούντες θα είναι στην πλειοψηφία τους Εβραίοι ή κρυπτο-Εβραίοι....

Με πηγές απο wikipedia και http://citypress-gr.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails