Wednesday, October 31, 2012

Μάχη για την ζωή δίνει η Μυρτώ, αλλά ποιός νοιάζεται για αυτή


Μάχη για τη ζωή εξακολουθεί να δίνει η 15χρονη Μυρτώ, τρεις και πλέον μήνες μετά τη σοκαριστική βάρβαρη επίθεση που δέχθηκε στην Πάρο από τον λαθροεισβολέα Πακιστανό.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η κοπέλα δεν έχει δείξει ουσιαστικά σημάδια βελτίωσης και είναι αμφίβολο εάν θα συνέλθει. Όπως δήλωσε ο πατέρας της Γιάννης Παπαδομιχελάκης, η κόρη του «το μόνο που έχει καταφέρει είναι να ανοίγει τα μάτια και να αναπνέει μόνη της. Αλλά δεν έχει συνείδηση».
Η Μυρτώ έχει μεταφερθεί από το «Αττικό Νοσοκομείο» στο «Υγεία», με σκοπό να βρεθεί έπειτα σε κέντρο αποκατάστασης. Όμως ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και δεν αποκλείεται να μην επανέλθει ποτέ.

Είναι πραγματικά τραγικό και απεχθές το γεγονός ότι ενώ για την φερόμενη κακοποίηση των αναρχικών από την Αστυνονομία κινητοποιήθηκαν ξένες εφημερίδες, οργανώσεις, ελληνικές εφημερίδες, κόμματα πολιτικοί κλπ για αυτή την βασανισμένη κοπέλα τις οποίας το μέλλον ήρθε να καταστρέψει με τον πιο βάρβαρο τρόπο ο Πακιστανός λαθροεισβολέας κανένας από τους παραπάνω υπερευαίσθητους φορείς δεν έχει δώσει σημασία.

Προφανώς αν άνηκε στον προοδευτικό χώρο ή αν ήταν αλλοδαπή μετανάστρια να είχε ελπίδα, επειδή όμως ήταν ακόμα μία από τις δεκάδες ελληνίδες που κακοοπιούνται από αλλοδαπούς κάθε χρόνο ποιός πραγματικά νοιάζεται. Η υποκρισία του προοδευτικού χώρου σε όλο της το μεγαλείο..... 

defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails