Thursday, May 9, 2013

Πως έφθασε το χρέος της Ολλανδίας 250% των εσόδων της;


ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ"
"Βουτηγμένη" στο χρέος η... σοβαρή Ολλανδία!

Τα ΜΜΕ του κατεστημένου που ελέγχονται από τους "περιούσιους", όπως και η κυβέρνηση της Ολλανδίας, δεν θα σας πουν ποτέ την αλήθεια γιατί χρεοκοπούμε εμείς και γενικά όλες οι χώρες του πλανήτη, δυνατές και αδύναμες!

Το μυστικό κρύβεται στο ποιοι βρίσκονται στην κυβέρνηση. Έχει γίνει παράδοση πλέον και κανόνας σε όλες τις κυβερνήσεις του πλανήτη να ανεβαίνουν στα υπουργεία και γενικά τα καίρια πόστα απόγονοι του μυθικού Αβραάμ. 

Αυτοί οι άνθρωποι βέβαια δεν πάνε στα καίρια πόστα γιατί νοιάζονται για τους Έλληνες, τους Ολλανδούς, τους Γερμανούς κτλ.. Δεν νοιάζονται δηλαδή για το καλό των Ολλανδών και είπαν να τους διοικήσουν.

Νοιάζονται για το πως θα διαλύσουν σε όλα τα επίπεδα όλα τα κράτη της ανθρωπότητας. Ανέκαθεν οι Εβραίοι έλεγχαν το χρυσό και μέσω αυτού πήραν στα χέρια τους όλες τις κεντρικές τράπεζες. Τελικός τους στόχος είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί εύκολα να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους εξαιτίας της κατεύθυνσης σκέψης που έχει πάρει από το σχολείο και τα ΜΜΕ... Οι "περιούσιοι" από πολύ παλιά ακολουθούσαν τις διδαχές των σοφών ραβίνων που ήθελαν να κάνουν πράξη το θέλημα του Γιαχβέ. Και το θέλημα του Γιαχβέ δεν είναι άλλο από το να διοικήσουν την ανθρωπότητα οι Εβραίοι και όλοι μας να είμαστε σκλάβοι τους! Αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά η Παλαιά Διαθήκη.. 
Βέβαια πάντα χρησιμοποιούσαν διάφορες απάτες για να τα καταφέρουν. Θυμηθείτε άλλωστε το μότο των Μυστικών Υπηρεσιών του Ισραήλ, της Μοσάντ, που λέει "Μέσω της Εξαπάτησης πολεμούμε"...

Έτσι λοιπόν μέσω της εξαπάτησης των goyim(=μη Εβραίων) όπως μας αποκαλούν, κρύβοντας την πραγματική τους ταυτότητα έφθασαν να κυβερνούν όλες σχεδόν τις χώρες τις υφηλίου. Εμείς μόνο έχουμε γράψει εκατοντάδες άρθρα για το πως διείσδυσαν σε όλες τις κυβερνήσεις. Για το πως ελέγχουν ΟΛΕΣ τις τράπεζες.

Αναζητήστε την σειρά άρθρων μας "Ποιός κυβερνά" και θα δείτε ότι η Γερμανία, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Βρετανία, η Ισλανδία, η Νορβηγία, η Σουηδία κτλ έχουν στα καίρια πόστα διοίκησης "περιούσιους"!



Ποια χώρα της Ευρωζώνης είναι περισσότερο «βουτηγμένη» στο χρέος; Οι σπάταλοι Έλληνες, με τις γενναιόδωρες συντάξεις από τα κρατικά ταμεία; Οι Κύπριοι με τις τράπεζές τους γεμάτες από «ύποπτο» ρώσικο χρήμα; Οι χτυπημένοι από την ύφεση Ισπανοί ή οι Ιρλανδοί;
Όπως φαίνεται δεν είναι κανένας από τους παραπάνω αλλά οι «σοβαροί» Ολλανδοί.
Σύμφωνα με το newmoney.gr, το ιδιωτικό χρέος στην Ολλανδία εκτοξεύθηκε στο 250% του διαθέσιμου εισοδήματος, ένα από τα υψηλότερα επίπεδα στον κόσμο. Για παράδειγμα, στην Ισπανία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ το 125%.
Η Ολλανδία έχει γίνει πλέον μία από τις πιο υπερχρεωμένες χώρες στον κόσμο. Έχει μπει σε ύφεση και δε δείχνει ότι μπορεί να βγει εύκολα από αυτή. Και αν δεν μπορέσει να επιβιώσει στη ζώνη του ευρώ, τότε το παιχνίδι θα έχει τελειώσει, σχολιάζει ο οικονομικός σχολιαστής Matthew Lynn με άρθρο του στο Marketwatch.
H Ολλανδία αποτελούσε πάντα ένα από τα πιο εύρωστα και σταθερά κράτη στην Ευρώπη. Ιδρυτικό μέλος της ΕΕ, και ένας από τους πιο ενθουσιώδεις υποστηρικτές της καθιέρωσης του ενιαίου νομίσματος. Τώρα ακολουθώντας τα χνάρια των υπόλοιπων ευρωπαϊκών κρατών που χτυπήθηκαν από την κρίση, παίρνει την κατιούσα όπως ακριβώς συνέβη στην Ιρλανδία, την Ελλάδα και την Πορτογαλία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ακολουθεί η έρευνά μας για το ποιος κυβερνά την Ολλανδία!

ZOG= Zionist Occupied Government, κυβέρνηση δηλαδή στην οποία κυριαρχούν οι Εβραιοσιωνιστές!

Και γιατί είναι μάγκες; Μα γιατί έφθασαν στο σημείο να έχουν πιάσει καίρια πόστα σε όλες τις κυβερνήσεις της ανθρωπότητας χωρίς να τους έχει πάρει χαμπάρι το 98% του πληθυσμού, ενώ ακόμη και από αυτούς που το έχουν καταλάβει μόνο το 1% μιλάει. Όλοι οι άλλοι δεν λένε κουβέντα είτε γιατί έχουν ένα μισθό και φοβούνται ότι θα τον χάσουν είτε για να μην τους χαρακτηρίσουν ως «Ναζί» ή «αντισημίτες» ή γιατί απλά τους αρέσει να περνάνε καλά..

Έτσι οι Εβραίοι ελέγχουν τα καίρια πόστα από την Χιλή ως την Κίνα και εμείς ακόμη ψαχνόμαστε γιατί υπάρχει τέτοια οικονομική κρίση και συνεχώς εξαθλιωνόμαστε σε όλα τα επίπεδα! 

Εάν δεν αγωνιστούμε να φθάσουν αυτές οι πληροφορίες σε όλους τους γνωστούς μας ώστε να ξυπνήσει η ανθρωπότητα τότε δεν μας σώζει ούτε ο Θεός αγαπητοί μου. Γιατί τι να κάνει ένας Θεός για ένα έθνος ή μια ανθρωπότητα που δεν λέει με τίποτα να αντιληφθεί που πραγματικά οφείλεται η επερχόμενη σκλαβιά και καταστροφή της; Γιατί να μας σώσει; Άλλωστε την αλήθεια δεν μας ζήτησε ο Ιησούς Χριστός να δια δίδουμε;

Στην Ελλάδα λοιπόν πριν από λίγο καιρό είχαμε πρωθυπουργό τον Τζέφρυ Παπανδρέου που ήτανπάνω από 50% Εβραίος στην καταγωγή.

Ο Τζέφρυ Παπανδρέου καταθέτει στεφάνι στους προγόνους του..

Όμως το κορυφαίο όλων ήταν ότι είχαμε πρωθυπουργό παρα τω πρωθυπουργό, τον κύριο Σα – Ραγκούση, που είναι καθαρόαιμος Ιουδαίος και εισηγήθηκε ένα μάτσο αντεθνικούς νόμους που πέρασαν όλοι άμεσα. 

Το αποδεικτικό της εβραϊκότητος του Ραγκούση! Η θεία του παρουσιάσθηκε ως Εβραία στις ΗΠΑ!

Ο κ. Ραγκούσης δεν είχε καν εκλεγεί από το λαό αλλά από το ψηφοδέλτιο της Επικρατείας! Έτσι είχαμε έναν καθαρόαιμο Ιουδαίο, όπως αποκάλυψε ο κ. Χατζάρας να περνάει νόμους!

Έτσι και στην Ολλανδία του σήμερα(και του χθες) έχουν πρωθυπουργό παρα τω πρωθυπουργώ ιουδαίο. Και λέγεται Lodewijk Asscher. Για την εβραϊκή του καταγωγή μαθαίνουμε και από τηνWikipedia όπως βλέπετε.



Αμέσως μετά στην εξουσία έρχεται ένας επίσης Εβραίος, ο Ronald Plasterk, που είναι υπουργός Εσωτερικών!

Ronald Plasterk, τι μύτη..

Να σημειώσουμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ολλανδίας ήταν και αυτός Ιουδαίος ονόματι UriRosenthal.
Uri Rosenthal. Ολλανδικότατη φυσιογνωμία!


Ο νυν πρωθυπουργός Mark Rutte είναι φιλοεβραίος και στηρίζει το Ισραήλ.

Φήμες αναφέρουν ότι και ο νέος πρόεδρος του Eurogroup είναι ιουδαίος, ο Jeroen Dijsselbloem αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο.

Στο υπουργείο Αμύνης της Ολλανδίας βρίσκεται μια φεμινίστρια, η Hennis-Plasschaert της οποίας ο σύζυγος έχει εβραϊκό όνομα και είναι φανατική υπέρ του γάμου τον ομοφυλοφίλων. Είχε γράψει στοtwitter της πανηγυρίζοντας ότι έγινε στη Συναγωγή του Άμστερνταμ ο πρώτος γάμος Εβραίων ομοφυλοφίλων!


Hennis-Plasschaert

Στο υπουργείο Υποδομών είναι η Melanie Schultz van Haegen. Το Schultz είναι ένα εβραϊκό όνομα αλλά πρέπει να συνδυαστεί με το γεγονός ότι ο άνδρας της είναι Ιουδαίος!

Melanie Schultz

Βέβαια δεν είναι μόνο τα υπουργεία. Ο πρώην ηγέτης του Εργατικού Κόμματος της Ολλανδίας, είναι ο Job Cohen! Ναι σωστά διαβάσατε. Και θα σκεφτεί κάποιος: Μα πως είναι δυνατόν να μην προβληματιστούν οι Ολλανδοί εργάτες που τον ψήφιζαν επι χρόνια αρχηγό τους για το γεγονός ότι είναι ξεκάθαρα Ιουδαίος και μάλιστα κατάγεται από την ιερατική κάστα των Κοέν; 

Ο καρα-Εβραίος Κοέν.. Υπήρξε αρχηγός του Εργατικού Κόμματος της Ολλανδίας! Ήταν αρχηγός των εργατών!

Η απάντηση είναι η.. αποβλάκωση που επέφεραν σε όλους τους μη Εβραίους οι Εβραίοι μέσω της παιδείας και ειδικότερα των ΜΜΕ! Οι Ολλανδοί δεν θα σκεφτούν ποτέ πως είναι δυνατόν να τους διοικούν Εβραίοι. Γιατί ποτέ κανείς δεν θα τους θέσει μαζικά το ερώτημα. 


Σχετικές πληροφορίες βρήκαμε εδω..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails