Monday, May 6, 2013

Ποιος κυβερνά την Γαλλία; Η προπαγάνδα του Εβραίου ΥΠΕΞ της Γαλλίας για τη Συρία!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Κάθε μέρα αποκαλύπτεται και ένας Εβραίος σε κάποιο καίριο πόστο εξουσίας! Η προπαγάνδα εναντίον της Συρίας και του καθεστώτος Άσαντ προέρχεται κυρίως από εβραϊκές πηγές.. Έτσι βγήκε ο Εβραίος υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας και ζήτησε "λύση" για την Συρία! Κουβέντα δεν είπε για τα εγκλήματα εις βάρος των Σύριων από τους αντάρτες που το Ισραήλ υποστηρίζει ανοικτά πλέον! Κουβέντα για τους αποκεφαλισμούς αιχμαλώτων!

Η εβραϊκή καταγωγή του Laurent Fabious! Η Γαλλία διοικείται παραδοσιακά από Εβραίους!


Την εξεύρεση «πολιτικής λύσης» στην συριακή κρίση μετά την πιθανή χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ και τις δύο δύο ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στην Συρία ζήτησε σήμερα ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς.

«Η κατάσταση στην Συρία είναι μια πραγματική τραγωδία που πλήττει και τις γειτονικές χώρες, όπως η Ιορδανία και ο Λίβανος. Δεν είναι πλέον μια τοπική, αλλά μια περιφερειακή τραγωδία. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε πολιτική λύση. Αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί μπορεί να μετατραπεί σε ανθρωπιστική και πολιτική καταστροφή», τόνισε ο Φαμπιούς που πραγματοποιεί επίσκεψη στο Χονγκ Κονγκ.
Το Ισραήλ πραγματοποίησε δύο αεροπορικές επιδρομές στην Συρία, τονίζοντας πως ήθελε να εμποδίσει τη μεταφορά όπλων στην λιβανική Χεζμπολάχ, συμμάχου του Μπασάρ αλ Ασαντ και του Ιράν.
«Μπορούμε να καταλάβουμε το Ισραήλ, αλλά υπάρχει κίνδυνος, διότι αν η σύγκρουση αυτή επεκταθεί και στις γειτονικές χώρες, θα αλλάξει τον χαρακτήρα της», επισήμανε ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών.
Χθες Κυριακή, ο βρετανός ομόλογός τους Γουίλιαμ Χέιγκ δήλωσε πως οι επιδρομές δείχνουν τον «αυξανόμενο κίνδυνο για την ειρήνη».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 comment:

Anonymous said...

Ρε παιδες!
Εσεις σιγα-σιγα θα ανακαλυψετε τον τροχο.
--------------------
Το παραδεχονται ακομα και οι ιδιοι. Ακουει κανεις;

“Watergate” Jewish Journalist Blames “Jewish Neo-cons” for Iraq War
Video

http://www.davidduke.com/?p=39543


http://www.mrctv.org/videos/bernstein-blames-jewish-neo-cons-persuading-bush-iraq-war



Πατρικιος

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails