Wednesday, June 12, 2013

Οι Ελβετοί βροντοφώναξαν ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση

immigration-secure-border__article
Η Ελβετία περιγράφεται ως μια χώρα «γενναιόδωρη» προς τους αιτούντες ασύλου, αποδεχόμενη πρόσφυγες σε αριθμούς δύο φορές πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Μόνο το τελευταίο διάστημα, οι αιτήσεις για άσυλο αγγίζουν τις 48.000, φθάνοντας στο υψηλότερο ποσοστό της δεκαετίας. Το γεγονός τούτο, έχει θορυβήσει ιδιαίτερα την ελβετική κοινωνία, η οποία κλήθηκε από την κυβέρνηση της χώρας, να αποφασίσει μέσω δημοψηφίσματος για το αν επιθυμεί έναν αυστηρότερο νόμο σχετικά με την παροχή ασύλου σε πρόσφυγες.

Το θέμα του δημοψηφίσματος ήταν οι θεσμικές αλλαγές οι οποίες ίσχυαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με αυτές, η λιποταξία από τη στρατιωτική θητεία παύει να αποτελεί κριτήριο για τη χορήγηση ασύλου, ενώ επιπλέον δίνεται τέλος στη δυνατότητα να υποβληθούν αιτήσεις για άσυλο μέσω των διπλωματικών αποστολών της Ελβετίας στο εξωτερικό. Το ζήτημα της λιποταξίας, υπήρξε μέχρι πρότινος πρωτεύουσας σημασίας, έχοντας επωφεληθεί εξ’ αυτού πλήθος αφρικανών μεταναστών και δη εκείνων της Ερυθραίας. Εκείνοι οι οποίοι ανακίνησαν το θέμα του δημοψηφίσματος ήταν οι κατ’ επίφαση ανθρωπιστικές οργανώσεις και τα κόμματα της Αριστεράς, οι οποίοι ήλπιζαν σε χαλάρωση του αυστηρού νομικού πλαισίου. Εν αντιθέσει προς τις προσδοκίες τους όμως, ο ελβετικός λαός προσήλθε στο δημοψήφισμα και εκδήλωσε σε ένα συντριπτικό ποσοστό της τάξεως του 80%, την θέλησή του για την διαμόρφωση ενός ακόμη αυστηρότερου αντιμεταναστευτικού πλαισίου.
Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ανάγκασε τους αριστερούς να παραδεχτούν πως πρόκειται για μια καταστροφική εξέλιξη. Καθίσταται σαφές με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, πως ούτε οι ψευδοανθρωπιστικές οργανώσεις οι οποίες χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τους διεθνείς κερδοσκόπους, ούτε τα κόμματα της Αριστεράς απηχούν τις πεποιθήσεις της κοινωνίας και αυτό δε συμβαίνει μονάχα στην Ελβετία αλλά μάλλον σε ολόκληρη την Ευρώπη. Εντούτοις, η υιοθέτηση μιας αντιευρωπαϊκής και φιλοσιωνιστικής πολιτικής από τις Βρυξέλλες, υποχρεώνει τους Λαούς της Ευρώπης να βλέπουν τις κοινωνικές δομές των κρατών τους να διαλύονται από την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών.Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα τελευταία γεγονότα στη Σουηδία, την Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία, όπου οι μετανάστες βιαιοπραγούν κατά συρροή, απαιτώντας ακόμη περισσότερα προνόμια, την ίδια ώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση ανησυχεί για την άνοδο του εθνικισμού και του ρατσισμού.
Η Πατρίδα μας, ελέω της ανικανότητας της πολιτικής ηγεσίας και της υποκρισίας της Αριστεράς, βρίσκεται ήδη στην κορυφή του προβλήματος. Σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές μελέτες, το 60% περίπου των εισβολέων από Αφρική και Ασία, επιχειρούν το πέρασμα στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδος. Όπως όμως είναι γνωστό, η Ελλάδα αποτρέπει την φυγή αυτών των λαθρομεταναστών προς την υπόλοιπη Ευρώπη, ενώ με τη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, κάθε ευρωπαϊκή χώρα που συλλαμβάνει παράνομους μετανάστες στην επικράτειά της(οι οποίοι έχουν εισέλθει στην ευρωπαϊκή ήπειρο από την Ελλάδα), τους επιστρέφει στην Ελλάδα.
Επιπροσθέτως, η λυσσαλέα προσπάθεια του Καθεστώτος των διεφθαρμένων να ανακόψει την πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οδηγεί σε συνέπειες δραματικές για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Τόσο ο νόμος για την ιθαγένεια (ο νέος νόμος που πρόκειται να έρθει αντικαθιστώντας το επαίσχυντο νομοσχέδιο Ραγκούση), όσο και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αποτελούν θανάσιμους κινδύνους για το Ελληνικό Έθνος και το Λαό μας, ο οποίος πέραν της δεινής οικονομικής καταστάσεως βιώνει και τον τρόμο από τις ρατσιστικές επιθέσεις(δολοφονίες, βιασμούς, κλοπές) των λαθροεισβολέων σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Βεβαίως η «δημοκρατία» στην Ελλάδα, δεν έχει σχέση με εκείνη της Ελβετίας. Όπως έχουν και κατά το παρελθόν δηλώσει κορυφαία στελέχη των κομμάτων της μίζας και των μνημονίων, «ο Ελληνικός Λαός είναι ανώριμος για δημοψηφίσματα». Ως εκ τούτου, «δημοκρατικότατα», επιβάλλονται στο Λαό μας αποφάσεις ξένων κέντρων εξουσίας, τις οποίες ως υπάκουα σκυλάκια, εκτελούν οι πολιτικάντηδες της διεθνιστικής Αριστεράς και της ψοφοδεούς και κοσμοπολίτικης Δεξιάς.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails