Saturday, June 29, 2013

Βαρουφάκης σε New York Times: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί απειλή για τα συμφέροντα των ΗΠΑ

Σχεδόν όλα τα "αριστερά" και "προοδευτικά" ΜΜΕ δεν είπαν κουβέντα για τα διαπιστευτήρια που έδωσε στο άρθρο του στους New York Times ο πρώην σύμβουλος επί των οικονομικών του Τζέφρυ Παπανδρέου.



Η φώτο από συνομιλίες Βαρουφάκη με Τσίπρα στο Ζάγκρεμπ.. 

Έγραψαν ότι ο Βαρουφάκης δήλωσε πως "Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σώσει την Ελλάδα", αλλά δεν μας είπαν τι ακριβώς είπε παρακάτω. Αυτά είναι τα κρίσιμα αποσπάσματα που αποκαλύπτουν το πόσο Αμερικανοτσολιάδες είναι οι του ΣΥΡΙΖΑ:

But the fact is, Greece’s problem today is with Europe, and Mr. Tsipras doesn’t want to pick a fight with Washington.

ΜΤΦ: Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το πρόβλημα της Ελλάδος σήμερα είναι με την Ευρώπη και ο Mr. Tsipras δεν θέλει να "τσακωθεί" με την Ουάσινγκτον.

If he succeeds, nothing vital would change for the United States. Syriza doesn’t intend to leave NATO or close American military bases. 

ΜΤΦ: "Αν τα καταφέρει, τίποτα ζωτικό δεν θα αλλάξει για τις ΗΠΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σκοπεύει να βγάλει τη χώρα απ' το ΝΑΤΟ ή να κλείσει τις Αμερικανικές βάσεις."

Κάποιοι αδαείς ίσως πουν και τι μας νοιάζει ο τι λέει ο κ. Βαρουφάκης αφού δεν έχει σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ.

Και όμως έχει πάει και στα γραφεία του πολλές φορές για συνομιλίες και έχει συζητήσει και με τον κ. Τσίπρα στο Ζάγκρεμπ τεα α τετ.. Οπότε δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της σχέσης ΣΥΡΙΖΑ - Βαρουφάκη.. Άλλωστε γιατί να βγει στους New York Times και να στηρίξει με τόσο έντονο τρόπο το ΣΥΡΙΖΑ αν δεν έχει καμιά σχέση με αυτόν;

Ξεσκεπάστηκε έτσι ξεκάθαρα για ακόμη μια φορά ο φιλοαμερικανισμός των "αριστερών αντισυστημικών δυνάμεων" του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύριος αντάρτης ψήνει το κεφάλι Σύριου οπαδού του Άσαντ.. Καθημερινά οι υποστηριζόμενοι από τους Αμερικανοσιωνιστές, "αντάρτες" στη Συρία, κάνουν εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας.. Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν δήθεν "αντιμπεριαλιστική" δύναμη γιατί δεν λέει λέξη για τα εγκλήματα αυτά; Ο κ. Βαρουφάκης μας είπε με "έμμεσο" τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποτελέσει πρόβλημα σε αυτές τις γενοκτονικές πολιτικές των ΗΠΑ. Ρουφιάνοι του συστήματος δηλαδή!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα περισσότερα απ' το ΠΑΣΟΚ του παρελθόντος.

Το παίζουν "αριστεροί", πιο "προοδευτικοί" και "αντικαπιταλιστές" απ' το ΠΑΣΟΚ, αλλά στο "Μεγάλο Αφεντικό" λένε όλη την αλήθεια.

Ξεχάστηκαν και τα σφυροδρέπανα της ΚΟΕ, ξεχάστηκαν και τα "αντιμνημόνια", ξεχάστηκε και ο.. "αντιιμπεριαλισμός"! Βέβαια.. 


Οι δύο παραπάνω φώτο αποκαλύπτουν το πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κρύψει τις "κομμουνιστικές" και "αντιαμερικανικές" του συνιστώσες για να μην θιγούν οι "Αμερικανοί". Αλήθεια πόσες φορές πρέπει να έχει φωνάξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις πορείες του "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι"; Πόσο τεράστια κωλοτούμπα κάνει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που στην Ελλάδα μας το παίζουν "αντιαμερικανοί", "αντιμπεριαλιστές", "προοδευτικοί" κτλ και στις ΗΠΑ δίνουν τα διαπιστευτήριά τους λέγοντας ότι όλα θα είναι όπως πριν; Είναι χρέος του κάθε έντιμου "αριστερού" του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει εξηγήσεις απ' την ηγεσία του!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails