Tuesday, August 27, 2013

Δια στόματος Πασόκου Βενιζέλου η εβραϊκή κυβέρνηση της Ελλάδας είπε ναι στην "δημοκρατική" στρατιωτική επέμβαση στη Συρία και στους Ισλαμιστές δολοφόνους!

Αυτό το βίντεο αφιερώνεται στον παχύσαρκο ΥΠ.ΕΞ. και στους ψηφοφόρους του, που μια ζωή έκαναν ότι τους έλεγε το μεγάλο περιούσιο αφεντικό εις βάρος της ανθρωπότητας και υπέρ του Γιαχβέ!

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κάνετε εσείς και για αυτά θα δικαστείτε... 

Στο βίντεο οι Ισλαμιστές που στηρίζει ο Βενιζέλος και τα ανδρείκελα της ελληνικής κυβέρνησης εκτελούν δύο παιδάκια γιατί αυτά υποστήριξαν τον Άσαντ! Αυτούς στηρίζουν οι δήθεν δημοκράτες που κυβερνούν τη χώρα.. 





Υπέρ των ισλαμιστών δολοφόνων τάχθηκε η ελληνική κυβέρνηση, παραβλέποντας την προβοκάτσια που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες κατά του Μπασάρ Αλ Άσαντ περί χρήσης χημικών όπλων κατά πολιτών.  
Ο υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, καταδικάζοντας τη χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».
Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε να υπάρξει οριστική λύση στο θέμα και πρόσθεσε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με Ευρωπαίους ομολόγους του αλλά και Άραβες, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση.
Αναφερόμενος στο θέμα της Αιγύπτου είπε πως η σταθερότητα στην αραβική χώρα είναι παγκόσμιο ζήτημα και τάχθηκε υπέρ της ειρηνικής διευθέτησης των διαφορών. Πρόσθεσε δε πως θα επισκεφθεί το Κάιρο στις 5 Σεπτεμβρίου καθώς υπάρχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον αφού εκεί υπάρχουν τόσο ομογενείς όσο και ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα. 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails