Friday, February 28, 2014

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ....Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΕ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.


p1

O ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΜΠΤΟΥΛ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ....



Δύσκολα θα φανταζόταν κανείς. πρίν απο δύο δεκαετίες οτί μέσα στην ίδια του την χώρα εξαθλιώμενα πλήθη από άλλες χώρες, εκτός απο το να διεκδικούν  το δικαίωμα του για επιβίωση, τον βρίζουν τον κλέβουν τον βιάζουν και στο τέλος τον σκοτώνουν. Και όλα αυτα γιατι έχουμε συμβιβαστεί σαν πολίτες με την συστημική εξουσία που μας επιβάλει πολιτικές καταστροφικές για την χώρα, όπως είναι η λαθρομετανάστευση.
Σέ αυτό εδώ το ιστολόγιο προφανώς θα έχουμε κατηγορηθεί για αντισημιτισμό , ρατσισμό, φασισμό και όλα τα συναφή. Επειδή προβάλλουμε θέματα ενάντια στο επίσημο κράτος που ελέγχεται αποδεδειγμένα πλέον από τους Εβραίους. Εύκολα επομένως θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς  και το Αντιπληροφόρηση ένα αναρχικό  blog ,  με την μοναδική διαφορά που αρνήτε να συστρατευθεί με αυτά που συστρατεύονται οι καθιερωμένοι αναρχικοί.

Είμαστε εναντίον της λαθρομετανάστευσης όταν οι αναρχικοί των Εξαρχείων είναι υπέρ και στηρίζουν την πολιτική του κράτους. Είμαστε εναντίον οποίας δήποτε εβραϊκής επιρροής στα Ελληνικά άλλα και στα παγκόσμια πολιτικά και οικονομικά δρώμενα, όταν οι αναρχικοί των Εξαρχείων  της Ελλάδας και των άλλων χωρών  δεν καταγγέλλουν ούτε αντιμάχονται την εβραϊκή κυριαρχία. Σε αντίθετη περίπτωση καταγγέλλουν και αντιμάχονται όσους παλεύουν ενάντια στο εβραϊκό κατεστημένο (βλέπε ΑΝΤΙΦΑ) που ελέγχει επισημαίνουμε για αλλά μια φόρα το κράτος και όλα τα κράτη του κόσμου.
Η πρόταση που αναδεικνύεται από αυτό εδώ το βήμα, είναι μια συσπείρωση των αναρχικών δυνάμεων ενάντια στο κράτος που θέλει εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες και Έλληνες πολίτες να υποφέρουν από αυτούς. Ενάντια στο εβραϊκό τραπεζικό σύστημα και σε όποιο δήποτε άλλο σύστημα  που θέλει του λαούς δέσμιους των "επιτοκίων". Ενάντια στην κοινοβουλευτική πλουτοκρατία που αποφασίζει με κριτήριο την αύξηση του τραπεζικού της λογαριασμού, την στιγμή που ο λαός έξω τρώει από τα σκουπίδια. Ενάντια στα ΜΜΕ που δανείζονται από τις τράπεζες χρήματα για να εγκλωβίσουν την ελευθέρια της σκέψης.
Το παρακάτω βίντεο αφορά έναν λαθρομετανάστη που βρίζει τους αναρχικούς στα Εξάρχεια. Ο λαθρομετανάστης δεν φταίει σε τίποτα, μεθυσμένος όπως θα δείτε με θράσος που προέρχεται από την κυβερνητική πολιτική και τους συμμάχους της αυθαδιάζει σήμερα. Αύριο θα κλέψει μεθαύριο θα σκοτώσει γιατί έτσι γουστάρει. Οι αναρχικοί των Εξαρχείων (και όχι οι πράκτορες της MOSAD που το παίζουν αναρχικοί) αδυνατούν να καταλάβουν ότι υπερασπίζονται το δικαίωμα του λαθρομετανάστη να βρίζει και να σκοτώνει, αλλά αρνούνται να υπερασπιστούν το δικαίωμα του Έλληνα να προστατευτεί με όλα τα νόμιμα μέσα ,από τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης!! Είναι σχήμα οξύμωρο που δέν αρμόζει σε αυτόν που δηλώνει "αναρχικός"

Ο "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ "ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΑΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ!!

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;;;

‘Το ναζιστικό κίνημα του Jaros έχει τόσα όπλα που μπορεί να προστατεύσει όλη την Ουκρανία’

AΠΙΣΤΕΥΤΟ !ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ!!

Υπερατλαντικές πτήσεις μόνο με 10 ευρώ; Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryannair, η οποία εισήλθε προσφάτως και στην ελληνική αγορά, μόλις αποκτήσει τα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων.
 

«Προφητεία» Πούτιν πριν από 20 χρόνια! Δείτε τις συγκλονιστικές φώτο!!

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ: ΤΟ ΚΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ. ΛΕΓΟΜΑΙ ΚΟΕΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ


kerry_at_adl
Συνέντευξη στο ισραηλινό κανάλι «2» έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε ότι είναι εβραϊκής καταγωγής. Μάλιστα, υποστήριξε ότι…

Thursday, February 27, 2014

ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ;;


Η Ρωσία ζήτησε εσπευσμένα από συμμάχους βάσεις ανεφοδιασμού - Ρωσικά μαχητικά κοντά στην Πολωνία


 
Όπως μεταδίδεται από τη Μόσχα η Ρωσία αποφάσισε διεύρυνση της διαχείρισης της κρίσης σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο.

Ευαγόρας Παλληκαρίδης - Ο νεομάρτυρας του Ελληνισμού


Σαν σήμερα, στις 27 Φεβρουαρίου 1938 στο χωριό Τσάδα της Κύπρου, γεννήθηκε ο νεομάρτυρας του σύγχρονου Ελληνισμού, Ευαγόρας Παλληκαρίδης.
Πιο επίκαιρο νόημα δεν θα μπορούσε να αποκτήσει αυτή η επέτειος, παρά φέτος εν όψει της επικείμενης "σφαγής" του ελληνικού κράτους της Κύπρου από την κυβέρνηση Αναστασιάδη και το ελληνικό ΥΠΕΞ του Ευάγγελου Βενιζέλου...

ΤΕΕ: Με κατασχέσεις απειλούνται 50.000 μηχανικοί

Τον κίνδυνο της κατάσχεσης της περιουσίας τους αντιμετωπίζουν 50.000 μηχανικοί σύμφωνα με στοιχεία του  Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος επειδή αδυνατούν «να καταβάλουν τις παράλογα αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές του πρώην ΤΣΜΕΔΕ» λόγω της κατάρρευσης της οικοδομικής δραστηριότητας.

ΠΟΙΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΣΕΙ Η ΓΙΑΝΝΑ;;


ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ» ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;


mixelakhs-slide
Γράφει ο Αντίοχος.
Διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα της (πολυδιαφημισμένης) ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε. και πέραν από την θορυβώδη (και εξαιρετικά πολυδάπανη…) τελετή έναρξης στο Ζάππειο, ακόμα δεν είδαμε να αναλαμβάνει η κυβέρνηση μια οποιαδήποτε πρωτοβουλία υπέρ των εθνικών μας συμφερόντων, σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ή μήπως κάνουμε λάθος;

ΚΟΥΓΙΑΣ... ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΚΩΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ....

Wednesday, February 26, 2014

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟ;;


arapina


ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ… ΣΚΙΤΣΑ!


Capture
 Σε λογοκριτικό αμόκ ακόμα και σε… σκίτσα, προχωρούν οι αλαζόνες διεθνείς σιωνιστές. Αυτή τη φορά μπήκε στο στόχαστρό τους ο γελοιογράφος Μπουρκχαρντ Μορ, της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, για μια γελοιογραφία του που απεικονίζει τον (εβραίο φυσικά…) ιδρυτή του facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ ως ένα χταπόδι με μεγάλη μύτη, το οποίο χαρακτηρίστηκε «αντισημιτική προπαγάνδα».

ΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ;;;


ΜΚΟ: Αδελφή Ελληνίδας πολιτικού πήρε 600 χιλ. € για να φτιάξει σχολείο με χωμάτινο δάπεδο!


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις ΜΚΟ τη χρηματοδότηση τους και το πάρτι εκατομμυρίων γύρω από αυτές.
Πρώην αναπληρωτής γενικός διευ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ!!!!!!!! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 - 17:33    23
Μνημονιακή παραδοχή από Σταθάκη: «Κρατάμε το μνημόνιο και φορολογία ως έχουν - Καλά τα έφτιαξε ο Στουρνάρας»
Την πάσοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ και την μεταστροφή του σε μνημονιακές θέσεις, προκειμένου να ευθυγραμμιστεί με τη ΝΔ ενόψει της επερχόμενης συγκυβέρνησης, τα έχει αντιληφθεί ακόμα και ο πιο αδαής περί των πολιτικών πραγμάτων της χώρας. Επειδή δεν υπάρχει ακόμη επίσημη παραδοχή αυτών, έχει αξία η προβολή των δηλώσεων που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Μία τέτοια δήλωση – παραδοχή έκανε ο Σταθάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».

Μάκης: 70% o Κασιδιάρης εάν τον βάλουν φυλακή

Tuesday, February 25, 2014

ΠΟΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΕΒΡΑΙΟ ΕΦΑΓΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ;;;

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ Α*%@@.... ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ;;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!.. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ




 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
 ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΜΕΡΥΜΝΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΠΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ Η ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ..
  ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ...



Η ΠΟΛΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ.....




ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ....
..ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Με... Χιτλερικό μουστάκι εμφανίστηκε η Μέρκελ στο Ισραήλ


Η αμήχανη στιγμή με τη σκια στο πρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη σκιά που έκανε το χέρι του Μπέντζαμιν Νετανιάχου στο πρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ

ΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ ΤΣΕΠΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΚΟ;;

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ


assets_LARGE_t_420_53699835

Στη φυλακή οδηγός του ΟΑΣΘ ως «ρατσιστής» επειδή κατέβασε αλλοδαπούς τζαμπατζήδες

Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, με τριετή αναστολή, και χρηματικό πρόστιμο 1000 ευρώ, επέβαλε το Δ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε βάρος οδηγού του ΟΑΣΘ, ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος για το ότι υποχρέωσε δύο Αφρικανούς επιβάτες να αποβιβαστούν από λεωφορείο του Οργανισμού, καθώς δεν είχαν εισιτήρια...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ «ΚΥΡΙΕ» ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;

Αποτροπιασμός και αηδία με κατέλαβε όταν πληροφορήθηκα το περιεχόμενο εντύπου που διανέμεται σε σχολεία(!!!) της Αττικής. Μου μεταφέρθηκε το κείμενο ως κάτωθι…

"Εάν οι μετανάστες εγκαταλείψουν τις 450.000 θέσεις εργασίας που κατέχουν, οι Έλληνες δεν θα μπορούμε να καλύψουμε ούτε τις μισές (?). Περισσότερες από 150.000 θέσεις θα μείνουν κενές είτε επειδή ορισμένες δουλειές δεν θεωρούνται ελκυστηκές από τους Έλληνες είτε επειδή οι προσφερόμενες αμοιβές είναι αισθητά χαμηλότερες, το 50-60% του νόμιμου ημερομισθίου.

Σπείρα πακιστανών βίασε 50χρονη Ελληνίδα μέσα στο σπίτι της - Καμία αναφορά στα ΜΜΕ από τα παπαγαλάκια του Δένδια



Μπορεί τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να μην αναφέρουν τέτοια γεγονότα όμως η πραγματικότητα διαφέρει πολύ από την εικόνα που παρουσιάζουν οι υπάλληλοι των νταβατζήδων.

ΕΙΔΗΣΗΣ ΣΟΚ! Το Περού σκέφτεται να τερματήσει το μονοπώλιο των Rothschild στα media




Του Bill White (American Free Press) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Στα ίχνη της Αργεντινής που προσπαθεί να χωρίσει από την ‘Grupo Clarin, τον μεγάλο εβραϊκής ιδιοκτησίας όμιλο μέσων μαζικής ενημέρωσης της χώρας, ο Πρόεδρος του Περού Ollanta Humala (Ογιάντα Ουμάλα) έχει ξεκινήσει εργασίες για τη διάλυση της Grupo El Comercio, της εφημερίδας που συνδέεται με την The Wall Street Journal και το διεθνές τραπεζικό καρτέλ των Rothschild.

Monday, February 24, 2014

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο Π. ΚΑΜΕΝΟΣ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!

1
Οι Παρατηρητές ΨΑΧΝΟΥΝ και όταν ψάχνουν βρίσκουν….για μας το εν λόγω σχέδιο είναι αντιευρωπαικό  και αφορά την γενοκτονία των λαών της Ευρώπης.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

Ρωσικά στρατευμάτων συγκεντρώνονται πλησίον των συνόρων με την Ουκρανία. Όσο περνά η ώρα νέες αναφορές εμφανίζονται αναφορικά με αερομεταφερόμενες κινήσεις ρωσικών στρατευμάτων στην περιοχή του Ροστόφ και της Σεβαστούπολης...

ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΗΜΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΑΡ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ;;;;

Τα πτυχία της Ρεπούση

Ρατσισμός στη Νορβηγία

Σε ποια χώρα δεν κάνουν σεξ;

ΜΕΓΑΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΟΣΚΑΡ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ



Sunday, February 23, 2014

ΟΥΤΕΣ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ GAY ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!..ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

ΤΙ «κατεπείγοντα» νόμο ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ;;;;


Αλλάζουν με «κατεπείγοντα» νόμο οι όροι του Μνημονίου για να μην εξαιρείται κανένα περιουσιακό στοιχείο του Κράτους από την κατάσχεση εκ μέρους των δανειστών σε περίπτωση αθέτησης των πληρωμών.

Στα χέρια των δανειστών παραδίδει η ελληνική κυβέρνηση την εθνική μας κυριαρχία, με όχημα τους όρους του Μνημονίου.

Ο νόμος που φέρνει για ψήφιση την Δευτέρα στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος η κυβέρνηση, αλλάζει τους όρους του Μνημονίου για να μην εξαιρείται κανένα περιουσιακό στοιχείο του Κράτους από την συντηρητική ή αναγκαστική κατάσχεση εκ μέρους των δανειστών, σε περίπτωση που η Ελλάδα αθετήσει τις πληρωμές των δανείων που λαμβάνει.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΟΣ;;


ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ;;; ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ

Εβραικής καταγωγής και η Τιμοσένκο που ετοιμάζεται να πάρει την εξουσία στην Ουκρανία

4

Saturday, February 22, 2014

ΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ!!!!(ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΕΒΡΑΙΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ

Το πολιτικό κατεστημένο το οποίο διοικεί τον τόπο, συνδέεται, με άρρηκτους δεσμούς με τον διεθνή σιωνισμό. Αυτό το συμπέρασμα συνάγεται από τη διαπίστωση ότι η καταγωγή πολλών πολιτικών είτε είναι εβραϊκή, είτε οι ίδιοι εξαρτώνται οικονομικά από τους ιουδαίους. Για να μην θεωρηθεί ο ισχυρισμός αυτός ως νεφελώδης και δημαγωγικός, θα επικαλεσθούμε, ενδεικτικά, χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της εξαρτήσεως.

ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ...Ισραηλινός αξιωματικός ηγείται ένοπλων ομάδων στην Ουκρανία

NA ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ...Αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις μας πίεζαν για την Χ. Α.

ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;...!!

O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕ...Δεσμεύομαι για 11.000 απολύσεις το 2014

Την απόλυση 11.000 δημοσίων υπαλλήλων εντός του 2014 προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Mega. «Η δέσμευση της χώρας είναι για 15.000 απολύσεις την διετία 2013-2014. Το 2013 είχαμε 4.000 απολύσεις», είπε ο υπουργός

Σιωνισμός και σεξουαλική προπαγάνδα

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails