Sunday, November 30, 2014

SIMONE LE BARON: "Η ΑΡΒΕΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ"!





Επίτιμη διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών αναγορεύθηκε η Καθηγήτρια Βυζαντινής Ιστορίας, Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη μεγάλη αίθουσα των Προπυλαίων.

naftemporiki.gr

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Ὀρφανὰ στὴν Συρία. Ἡ κατάντια τοῦ νὰ λέγεται κάποιος ἄνθρωπος (βίντεο)
Δείτε μόνοι σας πώς η παιδική ηλικία διαλύεται σε πολλά μικρά παιδιά σε στρατόπεδα προσφύγων στη Συρία.
Η κατάσταση επιδεινώθηκε με την άφιξη του χειμώνα. Σύριοι πρόσφυγες, ιδιαίτερα τα παιδιά, έχουνανάγκη από βασικές ανάγκες όπως τροφή, στέγη, φάρμακα, γάλα, εξοπλισμού θέρμανσης και τον κατάλληλο ρουχισμό.

Αρχίζει Πανελλαδική Εκστρατεία Ενημέρωσης υπέρ των Εμβολιασμών



Πανελλαδική Εκστρατεία Ενημέρωσης με θέμα: «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια» ξεκίνησε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας (ΕΕΧ) και η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων (ΕΕΛ) – όλη η καλή… “gang” 

(μετάφραση “gang”: παρέα ή συμμορία, διαλέξετε!)

 

Η Ελλάδα, λένε, κατέχει την πρώτη θέση στην Ευρώπη στην κατανάλωση αντιβιοτικών και ο κίνδυνος που ελλοχεύει είναι τα αντιβιοτικά θα καταστούν αναποτελεσματικά στην αντιμετώπιση σοβαρών και θανατηφόρων λοιμώξεων, όταν η χρήση τους θα είναι πραγματικά απαραίτητη. 

OI ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ...Κλείνουν ακόμα και τα παραδοσιακά καφενεδάκια στα χωριά ...




Με την αυστηρότητα να εξαντλείται στα χωριά με τους λιγοστούς κατοίκους οι κάτοχοι μικρών καφενείων αναγκάζονται να τα κλείσουν καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τα πρόστιμα. 

Αυτό συμβαίνει και στα ακριτικά χωριά της Ηπείρου και ιδιαίτερα των χωριών του δήμου Φιλιατών.

Τα τελευταία χρόνια τα καφενεδάκια στις γραφικές κοινότητες της Ηπείρου υπέστησαν πλήγμα. Μεγάλα πρόστιμα, που επιβλήθηκαν για παραβάσεις νόμων, οι οποίοι στα μεγάλα αστικά κέντρα έχουν «ξεφουσκώσει», έγιναν η αιτία αρκετά από αυτά να κλείσουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αφαίρεσε τον Σταυρό από το έμβλημά της, για να μην θίγονται οι μουσουλμάνοι!



ρεαλΓια τους επενδυτές από το Abu Dhabi μέχρι και μπούρκα θα φορέσουν στους παίχτες…


Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αφαιρέσει τον Σταυρό που έφερε στο σήμα του συλλόγου της, εξαιτίας οικονομικής συμφωνίας της ομάδας με την τράπεζα του Abu Dhabi. Η συμφωνία που αναμένεται να διαρκέσει για τρία χρόνια όριζε ως προαπαιτούμενο για την χορηγία του ποδοσφαιρικού συλλόγου από την εθνική τράπεζα του Abu Dhabi την αφαίρεση του Σταυρού από την κορώνα που υπάρχει στο έμβλημα της ομάδας.

Λίμπερμαν: Δώστε χρηματικά κίνητρα στους Αραβες για να φύγουν από το Ισραήλ

18888220 14214246.limghandler
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, ο εθνικιστής Αβίγκντορ Λίμπερμαν, πρότεινε να δοθούν «χρηματικά κίνητρα» στους ισραηλινούς Αραβες ώστε να εγκαταλείψουν τη χώρα και να γίνουν πολίτες του μελλοντικού παλαιστινιακού κράτους, σύμφωνα με έγγραφο του κόμματός του που δόθηκε την Παρασκευή στη δημοσιότητα.

Saturday, November 29, 2014

Χρησιμοποιούσαν οι Ναζί κομμάτια σκελετών Εβραίων για τασάκια στο Μπούχενβαλντ;



Η ταινία που προβαλλόταν για το Μπούχενβαλντ σε όλο τον Δυτικό κόσμο ήταν μια προπαγανδιστική ταινία την οποία σχεδίασαν και εκτέλεσαν οι μυστικές υπηρεσίες ψυχολογικού πολέμου των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

Ε.Βενιζέλος σε τουρκικό κανάλι: «Οι τέσσερις αιώνες τουρκικής κατοχής είναι για εμάς εθνική κληρονομιά»!


venizelos_vouli

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΞ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ

«Εθνική κληρονομιά» χαρακτήρισε ο Ε.Βενιζέλος τους τέσσερις αιώνες τουρκικής κατοχής που παραλίγο να εξαφανίσου το ελληνικό Γένος από τις δέλτους της Ιστορίας.

ΣΟΚ!!...ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Η αστυνομία του «αντιρατσισμού» είναι εδώ. Αστυνομικοί επισκέφτηκαν γιαγιά για να της πουν να βγάλει τον λούτρινο γορίλα από το παράθυρό της γιατί είναι «ρατσιστικός»




Για χρόνια η Anne Feast, φανατική με το πλέξιμο, διασκεδάζει τα παιδιά της γειτονιάς της με το να βάζει χειροποίητα μάλλινα ζώα μπροστά από το παράθυρό της.
Αλλά όταν έβαλε ένα γορίλα, η αστυνομία της χτύπησε την πόρτα.

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ SOS ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!

«Στον τομέα της κοινωνικής ψυχολογίας, η συλλογική πόλωση (‘group polarization’ ή πόλωση ομάδας) είναι ένας όρος που αναφέρεται σε ένα φαινόμενο, όπου τα άτομα τείνουν να γίνονται πιο ακραία στις απόψεις τους, όταν περιβάλλονται από μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι έχουν παρόμοιες απόψεις.

Friday, November 28, 2014

Απύθμενο θράσος: Οι Σκοπιανοί θέλουν να διδάσκεται στα σχολεία της Μακεδονίας η σλαβική γλώσσα!

Ο βουλευτής του νοτιοσλαβικού κράτους- FYROM,  Αντόνιο Μιλόσοσκι, δράττοντας της ευκαιρίας συζήτησης για τις σχέσεις Σκοπίων-ΕΕ, ανέφερε μερικές προτάσεις για τις "σχέσεις καλής γειτονίας".
 

ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΙΝΕΥΗ


Μονή στη Νινευή
Μονή Mar Mattai στη Νινευή
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Την Κυριακή θεάθηκαν να προσγειώνονται στην βιβλική  Νινευή του Ιράκ,  αταυτοποίητα αεροσκάφη. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες,  μεσαίος και ελαφρύς οπλισμός που μεταφέρονταν  σε αεροσκάφος, παραδόθηκαν σε τρομοκρατική ομάδα.

ΠΩΣ Η ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ «ΤΖΟΥΝΤΑΛΛΑ» ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΜΟΣΣΑΝΤ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


Jundallah ruptly
Jundallah ruptly photo
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Όπως επίσημα παραδέχτηκαν τόσο η ισραηλινή Haaretz όσο και το  αμερικανικό Foreign Policy στις 23/12/12, ήδη από το 2004, η Μοσσάντ υποστήριζε την πακιστανική σουνιτική τζιχαντιστική οργάνωση Joundallah  προκειμένου να βλάψει  το σιιτικό Ιράν.Οι πράκτορες της Μοσάντ εμφανίζονταν ως  πράκτορες της CIA για να στρατολογήσουν μέλη για την οργάνωση που θα πολεμούσε συγκεκαλυμμένα το Ιράν.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΕΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ

Image-144
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
(domfactov/21/11/14)
«Σήμερα είδα μια εκπομπή από το πρώτο κανάλι της Νέας Ρωσίας, για εκείνους που έχουν γερό στομάχι – σχετικά με την προάσπιση της γης τους, ή μάλλον ό, τι έχει απομείνει από αυτήν.
Σε κάποια στιγμή βλέπω στην οθόνη της τηλεόρασης το γνώριμο πρόσωπο ενός κοριτσιού. Λίγο αργότερα, εμφανίζεται η Ilona Banevich -μία διοικητής της πολιτοφυλακής. Το μόνο που μπορώ είναι ότι σχεδόν έπεσα από την καρέκλα.»

Thursday, November 27, 2014

ΟΙ ILLUMINATI ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ..... ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ

Οι τραπεζίτες πεθαίνουν μυστηριωδώς και όλοι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Κάτι συμβαίνει εδώ;


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Νοεμβρίου 2014


Ετοιμάζουν κάτι τρομερό; Πλησιάζει άλλο ένα οικονομικό κραχ ή μια ολική οικονομική κατάρρευση; Μήπως αυτές οι φτωχές ψυχές γνώριζαν πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να γνωρίζουν;

Οι πραγματικοί δολοφόνοι των Σλάβων στη Ρωσία και την Ουκρανία....

Γκολoντομόρ και Κολεκτιβοποίηση

Οι Εβραίοι δολοφόνοι των Σλάβων στη Ρωσία και την Ουκρανία: Γιακόβ Επστάιν , Α.Γ. Σλίχτερ , Λεβ Ναθάνοβιτς Κρίτζμαν, ο Λαζάρ Καγκάνοβιτς ,Βλας Τσούμπαρ, Στανισλάβ Κοσσιόρ, Πάβελ Παστύσεβ, Ενοχ Γιέγκουντα , Μπαλίνσκι Απολόνοβιτς,Στάνισλαβ Ρέντενς, Κάρλ Κάρσον , Φόμα Λέονιουκ, Λεβ Καγκάν ,Ζνοβιε Κατσελσον , Γιακόβ Καμνιτσκιι , Μπερνάρ Βολφοβιτς , Σεργκέι Απολλόνοβιτς Πουστοβοέτοφ , Μωυσής(Μιχαήλ) Μπουκσπάν, Γιουχιμ Βριβέτς, Ισραήλ Ιβανόφσκιι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΚΕ!!

Έχουν θράσος. 70 χρόνια μετά τις σφαγές που διέπραξε η εγκληματική οργάνωση ΚΚΕ ΕΠΕ στην Αθήνα, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει για τις σφαγές που έκανε.
Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ διοργανώνει την Τετάρτη 3/12, στην αίθουσα Συνεδρίων του Κόμματος στον Περισσό , εκδήλωση με θέμα «70 χρόνια από τον ηρωικό Δεκέμβρη του '44», που ήταν μια ,«κρίσιμη ταξική σύγκρουση» με ομιλητές την Αλέκα Παπαρήγα. Και Μάκη Μαΐλη.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης περιλαμβάνεται και η λειτουργία έκθεσης φωτογραφικού - αρχειακού υλικού με τους μπαλτάδες και τα τσεκούρια που έσφαζαν τα θύματα τους.
Λίγος σεβασμός προς τη μνήμη των θυμάτων επιβάλει να απαγορευτούν οι εκδηλώσεις των δολοφόνων που εγκωμιάζουν τις σφαγές των Δεκεμβριανών.
ΔΕΛΤΙΟ 11

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!!

ΗΠΑ: «Δικαιοσύνη το Φέργκιουσον»: Κατέβασαν από το αυτοκίνητο λευκό ηλικιωμένο με οξυγόνο και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο



Ένας λευκός ηλικιωμένος άνδρας, με μια δεξαμενή οξυγόνου, δέχτηκε βίαιη επίθεση από "διαδηλωτές" στο πάρκινγκ της Faraci Pizza στην οδό Florissant στο Ferguson, στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών. Προφανώς οι δράστες σταμάτησαν το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια τον πέταξαν έξω και τον πάτησαν με το ίδιο του το αυτοκίνητο!
Οι δράστες είναι δύο μαύροι άνδρες.

Wednesday, November 26, 2014

Αμερικανός συγγραφέας: Το ‘ισλαμικό κράτος’ προωθείται από το Ισραήλ







Ο Αμερικανός συγγραφέας, Δρ Kevin Barrett,  ειδικός  στις Ισλαμικές Σπουδές, κατέκρινε έντονα τον «σιωνισμό που κυριαρχεί στα δυτικά μέσα ενημέρωσης με σκοπό τη συκοφάντηση  των  μουσουλμάνων καταλογίζοντας τις φρικαλεότητες του ‘Ισλαμικού Κράτους’ στο Ισλάμ.

ΙΤΑΛΙΑ: Αφαίρεσαν τον Σταυρό από το νεκροταφείο για να μην «προσβάλει» τους «άλλους»



Αυτό δεν "προσβάλλει"

Διαμάχη έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την πόλη Κροτόνε (το όνομα προέρχεται από την αρχαία ελληνική αποικία του Κρότωνα) της Καλαβρίας, η απόφαση του δήμου να απομακρύνει τον Σταυρό από την κεντρική πύλη του νεκροταφείου.

ΗΠΑ: «Διάλογος» χριστιανού και μουσουλμάνου κατέληξε με τον έναν μαχαιρωμένο (ξέρετε ποιον)



Ο μουσουλμάνος Stepney αποφάσισε να τελειώσει τον διαθρησκευτικό διάλογο με μαχαίρι

Τη Δευτέρα η αστυνομία δέχτηκε κλήση για μια επίθεση στο μπλοκ 1400 της Βορειοανατολικής 11ης Οδού στην Oklahoma city.
Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί έμαθαν ότι το θύμα, Jerome Bullock και ο 54χρονος Jimmy Stepney είχαν τσακωθεί «για τη Βίβλο και το Κοράνι».

ΤΡΕΛΑ: Πρώτα κατέστρεψαν τους αγρότες με τις κυρώσεις στην Ρωσία και τώρα κατάσχουν τις αποζημιώσεις τους από την ΕΕ λόγω χρεών!

Θα κατάσχονται για οφειλές προς το δημόσιο και τις τράπεζες (αν υπάρχουν) όλες οι αποζημιώσεις των αγροτών που τους δίνονται ως αποζημίωση από τις ζημιές που υπέστησαν από την κυβερνητική απόφαση να επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία και το συνακόλουθο ρωσικό εμπάργκο!

Προκαλεί ο Γ.Καμίνης: "Στην Αθήνα διασκεδάζουμε - Υπερβολές τα περί φτώχειας και πείνας"


Με απύθμενο θράσος ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης χαρακτηρίζει υπερβολή το ότι οι Έλληνας πεινάνε, υπάρχει φτώχια και εξαθλίωση και προκαλεί ακόμη περισσότερο λέγοντας πώς η κατάσταση έχει βελτιωθεί και η διασκέδαση στην Αθήνα παραμένει αμείωτη σαν να μην τρέχει τίποτα. Ο κ. Καμίνης προφανώς ζει σε ξένη χώρα, διοικεί άλλη πόλη ή βρίσκεται στο δικό του κόσμο.

Tuesday, November 25, 2014

Ήταν ο πατέρας του Στάλιν ένας τραπεζίτης των Rothschild;

 Θυμηθείτε ότι και ο Μάρξ είχε συγγένεια με τους Ρόθτσιλντ, όπως και ο Χίτλερ....Στην συνέχεια του άρθρου για τον Στάλιν θα συμπεριλάβουμε και αυτά τα στοιχεία.


του Clifford Shack
(henrymakow.com)


Ο Maurice Ephrussi, ένας τραπεζίτης των Ρόθτσιλντ




Ο βαρόνος Alphonse James de Rothschild είχε έναν πράκτορα ο οποίος ήταν ο ευνοούμενός του πάνω απο τους άλλους. Το όνομά του ήταν Maurice Ephrussi και αντιπροσώπευσε τους Ρόθτσιλντ της Γαλλίας στην πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή του Καυκάσου.

"Προφητικό" βίντεο - Όταν Αλβανός πυροβολούσε την ελληνική Σημαία:"Θα Γα…σουμε ΟΛΗ την Ελλάδα- Θα σας σκοτώσουμε ΟΛΟΥΣ!

Πριν δύο χρόνια σας είχαμε δημοσιεύσει το άκρως προφητικό όπως αποδείχτηκε βίντεο, όπου Αλβανοί νεοναζιστές πυροβόλησαν και έκαψαν την ελληνική Σημαία.
Πέραν του σοκ που είχε προκληθεί τότε από την απίστευτη εχθρική αυτή ενέργεια μέσα στο βίντεο ο Αλβανός ναζί (είχε σήμα των SS στο πέτο του) είχε προαναγγείλει το περιστατικό του Πειραιά αλλά και την επίθεση-πογκρόμ εις βάρος ελληνικού χωριού στην Β.Ήπειρο προ μηνών λέγοντας “Θα Γα…σουμε ΟΛΗ την Ελλάδα- Θα σας Σκοτώσουμε ΟΛΟΥΣ!”

Φραγκούλης Φράγκος: "Το πρώτο στάδιο αυτονόμησης της Θράκης έχει ήδη ξεκινήσει

Ο Στρατηγός ε.α., πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και Υπουργός Άμυνας, Φραγκούλης Φράγκος κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή αναφέρθηκε στο σχέδιο αυτονομήσεως της Θράκης από την Τουρκία και ότι ήδη βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο.

Χριστιανική συμμαχία στην Ευρώπη: Η Ρωσία διέσωσε το Εθνικό Μέτωπο της Μαρί Λεπέν από οικονομικό "στραγγαλισμό"

Με μια κίνηση που δείχνει ότι πλέον η Ρωσία ου Β.Πούτιν αναλαμβάνει μια γενικότερη "σταυροφορία" διάσωσης των ευρωπαϊκών εθνών και του χριστιανισμού, ανεξαρτήτως δόγματος, μια ρωσική τράπεζα η FCRB (First Czech Russian Bank) ήταν η μοναδική που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του γαλλικού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» το οποίο αναδείχθηκε πρώτο στις ευρωεκλογές για δανειοδότησή του με 9 εκατ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!! ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΖΩΑ!!

ΒΙΝΤΕΟ!!! ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑΣ.ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ!!

Monday, November 24, 2014

Η Μυρτώ δύο χρόνια μετά την δολοφονική επίθεση στην Πάρο…


Η Μυρτώ είναι 17 χρονών. Τα μαλλιά της είναι ξανθά και είναι πολύ… όμορφη. Μου λένε ότι είναι και πάρα πολύ έξυπνη. Το πιστεύω χωρίς καμία αμφιβολία. Έχει πολύ κοφτερό βλέμμα. Όμως δεν μιλάει.

ΗΠΑ: Άρχισε να χτυπάει λευκές γυναίκες γιατί της «βρώμιζαν» την μαύρη γειτονιά της




Το να περπατάει ένας λευκός μπορεί να «προκαλεί» κάποιους μαύρους και να αποτελεί μια παράβαση που αξίζει ξυλοδαρμό; Ναι, σύμφωνα με την 32χρονη Αφροαμερικάνη Ebony Steward (φωτο) η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματικές βλάβες αφότου χτύπησε δύο γυναίκες επειδή το έγκλημά τους ήταν ότι ήταν λευκές σε γειτονιά μαύρων.

Τουρκία: Οι φωτογραφίες στο Facebook είναι ανάρμοστες και αντίθετες με το Ισλάμ

«Οδηγία» χρήσης των κοινωνικών δικτύων εξέδωσε η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων (Diyanet) της Τουρκίας με την οποία δηλώνει πως η κοινοποίηση προσωπικών φωτογραφιών στο Facebook είναι ανάρμοστη και αντίθετη με το Ισλάμ.

Ο Α.Λοβέρδος θέλει να γίνει η αλβανική δεύτερη γλώσσα στα ελληνικά σχολεία!

Tην ίδια στιγμή που ένας Αλβανός αιματοκύλισε μπαρ στον Πειραιά ο υπουργός Παιδείας Α.Λοβέρδος θέλει να μπει η αλβανική γλώσσα ως δεύτερη γλώσσα στα ελληνικά σχολεία παραδεχόμενος έτσι την ύπαρξη αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα, και εξισώνοντάς την με την διεθνώς αναγνωρισμένη ελληνικη μειονότητα της Β.Ηπείρου.

Ο Aλβανός φονιάς κυκλοφορεί ελεύθερος και η ΕΛΑΣ ακόμη περιμένει άδεια για να δημοσιοποιήσει την φωτό του

Τουλάχιστον 17 ώρες έχουν περάσει από το πρωτοφανές αιματοκύλισμα σε  νυκτερινό κέντρο  στην Ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά και η ΕΛΑΣ ακόμη περιμένει την περίφημη εισαγγελική εντολή για να  δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του αλβανού φονιά που κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος.

Saturday, November 22, 2014

Συρρίκνωναν κρανία Εβραίων οι Ναζί; Έφτιαχναν πορτατίφ απ' το δέρμα τους;

Η "πολυπολιτισμική" κοινωνία της Βρετανίας: Ισλαμιστές ήθελαν να μιμηθούν τις εκτελέσεις με αποκεφαλισμό του IS

Συνολικά τρεις βρετανοί πολίτες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου στο Λονδίνο καθώς σχεδίαζαν να εκτελέσουν δημόσια δια αποκεφαλισμού  έναν πολίτη, εμπνευσμένοι από τις δολοφονίες που διαπράττει η οργάνωση του Ισλαμικού Χαλιφάτου. 

Β.Πούτιν: "Δεν θα επιτρέψουμε χρωματιστές επαναστάσεις στη Ρωσία"

Η Μόσχα πρέπει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε να προληφθεί ο εξτρεμισμός και να εμποδιστούν οι «χρωματιστές επαναστάσεις», σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αποκάλυψη Wikileaks: Τα σχέδια κατασκευής πυρηνικού σταθμού παραγωγής ενέργειας της στρατιωτικής κυβέρνησης του Γ.Παπαδόπουλου! (UPD)


Τις πολύμηνες διαπραγματεύσεις αμερικανικής εταιρείας με τη ΔΕΗ και της στρατιωτική κυβέρνησης για την κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου και την αυτονόμηση της Ελλάδας σε ότι αφορά την ηλεκτρική ενέργεια με συνακόλουθο κέρδος πέρα από την ενεργειακή στρατηγική αυτονομία, το χαμηλό ενεργειακό κόστους αποκαλύπτουν τηλεγραφήματα του WikiLeaks.
 

Αλβανός με καλάσνικοφ άνοιξε μαζικά πυρ εναντίον θαμώνων μαγαζιού στον Πειραιά

Παιδιά μην πάτε να τους βγάλετε όλους "ψυχασθενείς", "χρήστες ναρκωτικών" και "μαφιόζους" για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα! 

Γιατί έτσι αποπροσανατολίζετε τον κόσμο απ' την πραγματική ταυτότητα του δράστη...



Οι αναλυτές της Ασφάλειας προσπαθούν με όσα στοιχεία και μαρτυρίες έχουν στα χέρια
τους να φτιάξουν το προφίλ του δράστη. Ποιος δηλαδή είναι ο άνθρωπος που για άγνωστους λόγους σήκωσε το όπλο και άρχισε να γαζώνει το κλαμπ σκορπώντας το τρόμο.... Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο δράστης: 

Ποιοι δολοφόνησαν τον Τσάβες;


Ο καρκίνος του Τσάβες διαγνώστηκε τον Ιούνιο του 2011.Πέθανε τον Μάρτιο του 2013.

Το ντοκιμαντέρ του Γιοάβ Σαμίρ απ' το οποίο προέρχεται το απόσπασμα με τον Φόξμαν στο Ισραήλ,δημοσιεύτηκε το 2009.

Friday, November 21, 2014

Ο Γιάννης Δραγασάκης (ΣΥΡΙΖΑ) και οι Γερμανοί «σύμμαχοί» του στο συνέδριο του Ινστιτούτου Levy



ΣΧΟΛΙΟ: Οι συριζαιοι μέλλοντες υπουργοί απροκάλυπτα εβραιοκινούμενοι και εβραιοεξαρτόμενοι.

Το Ινστιτούτο Levy θεωρείται υποστηρικτής και υπέρμαχος των προοδευτικών και φιλελευθέρων πολιτικών στις ΗΠΑ 
 
Η επιτακτική ανάγκη για άμεση αλλαγή της πολιτικής της λιτότητας που ακολουθεί η Ευρώπη, μαζί με τα ζητήματα της διαχείρισης του χρέους αλλά και των κερδοσκοπικών επιθέσεων των αγορών στις οικονομίες του Ευρωπαϊκού Νότου, θα είναι μερικά από τα ζητήματα τα οποία θα θίξει ο υπεύθυνος προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης στο διήμερο Συνέδριο του Ινστιτούτου Levy.

Όλα αυτά που σου ζητάει η τράπεζα είναι εντελώς παράνομα.


 

ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗ:


Γιατί πληρώνεις ΕΝΦΙΑ ; Σου περισσεύουν και τα δίνεις στους ληστοσυμμορίτες ;
Και να περίσσευαν και τρία  να ήταν η δόση, "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΦΙΑ" γιατί με αυτόν τον τρόπο τον νομιμοποιούμε εμείς οι ίδιοι.


ΕΝΣΤΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:

Σοκ: Φτωχές Ινδές κάνουν ουρά για να στειρωθούν και να λάβουν την... επιδότηση 10 δολαρίων!


KATOXIKA NEA: Ο πολιτισμός της χεστρας , όταν δεκάδες χιλιάδες γυναίκες δεν θα μπορέσουν ποτέ να νοιώσουν το συναίσθημα της μητρότητας για 10 δολάρια ένας χοντρουλής Αμερικανός θα πουλήσει την πίπα του κρακ στο ebay για 20 δολάρια!

Οι τζιχαντιστές προχωρούν στην τελική φάση της γενοκτονίας των Χριστιανών


χριστιανοι«Πολεμήστε αυτούς που δεν υπακούουν τον Αλλάχ και τον αγγελιοφόρο του…», λέει το Κοράνι και αυτό ακριβώς πράττουν οι μουσουλμάνοι στη Ράκκα της Συρίας.

Wednesday, November 19, 2014

Ιδού οι πραγματικές θέσεις του "Ποταμιού": "Να εξαλειφθεί ο όρος «'Εθνος» από το Σύνταγμα

Ιδού ποιες είναι πραγματικά οι θέσεις του "Ποταμιού", που θέλει να καταργήσει από το Σύνταγμα την αναφορά στο "Έθνος"! Τα αντεθνικά σχέδια αυτών που προωθούν με "ποταμίσιες" δημοσκοπήσεις το "Ποτάμι" αποκαλύπτονται.

Ανεπιθύμητοι Γκερέκου, Δένδιας στην Κέρκυρα! SOS εκπέμπει το νησί των Φαιάκων!




Ανεπιθύμητοι Γκερέκου, Δένδιας στην Κέρκυρα! SOS εκπέμπει το νησί των Φαιάκων!Κέρκυρα, η πρωτεύουσα των Επτανήσων, το κοσμοπολίτικο νησί με τις περισσότερες φιλαρμονικές σε όλη την Ελλάδα, με τα γνωστά καντούνια της και την βενετσιάνικη αρχιτεκτονική, ένα καταπράσινο νησί… και πρωτοπόρος στον τουρισμό! 

LIBRE BELGIQUE: Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΣΑΡΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΜΑΡΑ


thraki
«Η σαρία εφαρμόζεται και στην Ευρώπη», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της βελγικής εφημερίδας Libre Belgique. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «η Δυτική Θράκη είναι η μοναδική περιοχή στην Ευρώπη, όπου όχι μόνο εφαρμόζεται η σαρία, αλλά υπερισχύει του εθνικού δικαίου».

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 1922: ΙΔΡΥΕΤΑΙ Η ΚΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΖΑΚ ΒΕΝΤΟΥΡΑ

okne
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος
Εκτός από τα 96 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ (ως ΣΕΚΕ, μετονομάστηκε το 1924), αυτές τις ημέρες συμπληρώθηκαν τα 92 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ (το 1922 ως ΟΚΝΕ).
Είθισται, στις επετειακές εκδηλώσεις για την ίδρυση ενός κόμματος ή μιας οργανώσεως νεολαίας, να μνημονεύεται και το όνομα του ιδρυτού της οργανώσεως.

Eurostat: 818.000 αλλοδαποί έλαβαν ευρωπαϊκή υπηκοότητα μόνο το 2012 - Στην Ελλάδα 16.200

Συνολικά 818.000 αλλοδαποί έλαβαν το 2012 υπηκοότητα από τα κράτη-μέλη της ΕΕ, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Όσον αφορά στους αλλοδαπούς από τρίτες χώρες, οι περισσότερες υπηκοότητες της ΕΕ χορηγήθηκαν σε υπηκόους από το Μαρόκο (8,2%), την Τουρκία (6,2%), το Εκουαδόρ (4,3%) και την Ινδία (4%).

Tuesday, November 18, 2014

ΖΗΤΩ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...Η φόνευση γυναικών λόγω μη ικανοποιητικής προίκας

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΒΛΩΝ

“Τουρκική εισβολή” προϊόντων με την ονομασία “Θράκη”!

thraki-makeleio

Το βαθύ τουρκικό κράτος έβαλε το πόδι του και οικονομικά στη Θράκη μας.Δείτε την καταγγελία αναγνώστη του makeleio.gr για την ”τουρκική εισβολή” προϊόντων με την ονομασία “Θράκη”:

Ομπάμα: Καταδικάζει την επίθεση σε συναγωγή στην Ιερουσαλήμ...Ποτέ όμως δεν καταδικάζει επίθεση σε χριστιανική εκκλησία!

Ο Αμερικανός πρόεδρος καταδίκασε σήμερα την επίθεση που διέπραξαν δύο Παλαιστίνιοι σε μια συναγωγή στη Δυτική Ιερουσαλήμ από την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον δύο Ισραηλινοί, ενώ κάλεσε τους Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους ηγέτες να αποκλιμακώσουν την ένταση και να επιζητήσουν την ειρήνη.

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Καταδικάστηκε ο Παπαντωνίου για την απόκρυψη 1,3 εκατ. ευρώ από το πόθεν έσχες

 
Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Καταδικάστηκε ο Παπαντωνίου για την απόκρυψη 1,3 εκατ. ευρώ από το πόθεν έσχες
Αυξάνουν και πληθαίνουν οι καταδικασθέντες Πασόκοι. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες δικογραφίες για κακουργήματα και πολλές καταδίκες αλλά είναι απορίας άξιο πως δεν έχει βρεθεί ακόμα ένας εισαγγελέας τις ενώσει και να αποκαλύψει τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης που δρα υπό τον μανδύα του πολιτικού κόμματος.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails