Friday, October 16, 2015

Σταθάκης: Εγώ είμαι ο υπουργός που «ξέχασε» να δηλώσει το 1 εκατ. ευρώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...ΑΝ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ" ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ  ΞΕΧΙΛΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ..Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΟΙ..ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ...


Μετά από τρία 24ωρα έντονων φημολογιών, ερωτήσεων στη Βουλή και αντιδράσεων από κόμματα και βουλευτές, ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, παραδέχθηκε ότι εκείνος είναι ο υπουργός με το προβληματικό πόθεν έσχες του 1 εκατ. ευρώ.
Ο υπουργός Οικονομίας, με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υποστηρίζει ότι δεν απέκρυψε κανένα στοιχείο. Παραδέχεται ωστόσο, ότι η φορολογική δήλωση που υπέβαλε το 2012 «ήταν πρώιμη και πιθανόν ατελής». Υποστηρίζει πως αντίστοιχες δηλώσεις που υπέβαλε το 2013 και το 2014 ήταν πλήρεις και περιελάμβαναν και το επίμαχο ποσό του 1 εκατ. ευρώ. Ισχυρίζεται δε ότι θεώρησε «σκόπιμο και κατά πλεονασμό» να καταθέσει συμπληρωματική δήλωση τον Μάρτιο του 2015, που αφορά την «ελλιπή» δήλωση του 2012.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails