Tuesday, March 22, 2016

ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ: ΕΠΙΑΣΑΝ ΧΙΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΖΙΝΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!!!

Ο Γιαζίντι βουλευτής του περιφερειακού κοινοβουλίου του ιρακινού Κουρδιστάν Σεΐχ Σάμο (Sheikh Shamo), αποκάλυψε ότι περίπου 1.000 παιδιά των Γιαζίντι, που πιάστηκαν σκλάβοι από το Ισλαμικό Κράτος (παιδομάζωμα), έχουν κλειστεί σε στρατόπεδα εκπαίδευσης της οργάνωσης για να γίνουν παιδιά – στρατιώτες.

Ο Σεΐχ Σάμο, μιλώντας στο BasNews, επιβεβαίωσε ότι χιλιάδες Γιαζίντι παραμένουν ακόμα σκλάβοι στο Ισλαμικό Κράτος, μεταξύ των οποίων και 1.000 παιδιά που η οργάνωση έχει κάνει «κουτάβια του χαλιφάτου».

Το Ισλαμικό Κράτος αποκαλεί «κουτάβια του χαλιφάτου» τα παιδιά που εκπαιδεύει στρατιωτικά.

Τα περισσότερα είναι ορφανά που η οργάνωση έχει σκοτώσει τους γονείς τους, άλλα τα έχει απαγάγει ενώ πήγαιναν σχολείο, ενώ λίγα είναι εκείνα που τα έχουν στείλει στα στρατόπεδα με τη θέλησή τους οι τζιχαντιστές γονείς τους.

Τα παιδιά εκτός από στρατιωτική εκπαίδευση περνούν και ιδεολογική κατήχηση, με θρησκευτικά μαθήματα, όπου προσηλυτίζονται στο εξτρεμιστικό Ισλάμ.

Ο Σεΐχ Σάμο αποκάλυψε ότι τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στη Συρία και συγκεκριμένα στην επαρχία της Ράκα.

Εκεί έχουν χωριστεί σε διαφορετικές μονάδες και λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση.

«Ένα μέρος από τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως βομβιστές αυτοκτονίας και τα υπόλοιπα υποχρεώνονται να μάχονται στην πρώτη γραμμή», είπε.

Το Ισλαμικό Κράτος εισέβαλε στη γη των Γιαζίντι, στο Σιντζάρ του βορειοδυτικού Ιράκ, τον Αύγουστο του 2014.

Έσφαξε χιλιάδες άνδρες και ηλικιωμένους ενώ αιχμαλώτισε 7.500 περίπου γυναίκες, κορίτσια και παιδιά.

Οι γυναίκες και τα κορίτσια, από την ηλικία των 7 ετών και πάνω, έγιναν ερωτικές σκλάβες των τζιχαντιστών, βιάστηκαν με τους πιο βάρβαρους τρόπους και πουλήθηκαν πολλές φορές στα σκλαβοπάζαρα.

Τα αγόρια πάρθηκαν για να γίνουν γενίτσαροι. Περίπου 2.500 γυναίκες και κορίτσια των Γιαζίντι έχουν καταφέρει να απελευθερωθούν από το Ισλαμικό Κράτος.

Οι Γιαζίντι είναι Κούρδοι που διατηρούν μια εκδοχή της αρχαίας ζωροαστρικής ηλιολατρικής θρησκείας των Αρίων της Μέσης Ανατολής.

Οι τζιχαντιστές τους θεωρούν «σατανιστές» και «ειδωλολάτρες» που πρέπει είτε να τους σφάξουν, είτε να τους εξισλαμίσουν.

Σύμφωνα με τους τζιχαντιστές, οι βιασμοί γυναικών έχουν ως αποτέλεσμα τον εξισλαμισμό τους, ενώ η στρατιωτική εκπαίδευση των παιδιών τα κάνει καλούς στρατιώτες του Αλλάχ.

Η πόλη του Σιντζάρ απελευθερώθηκε από τις ενωμένες κουρδικές δυνάμεις στις 13 Νοεμβρίου 2015.
loading...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails