Wednesday, January 25, 2017

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: ΣΕ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!


lathro_tsipras
Γράφει ο Αντίοχος
Είναι αλήθεια και δεν διστάζουν πλέον να το ομολογούν και οι ίδιοι οι συριζαίοι εκτελεστές του (που δεν είναι οι μόνοι…), ότι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Ελλάδα, προβλέπει να γίνουν οι Έλληνες μειονότητα στον τόπο τους!

Η κυνική ομολογία έγινε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονο, σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης “North 98”. Ιδού τι μας ετοιμάζουν οι νεοταξίτες, αφενός μεν με την οικονομική κρίση που αναγκάζει τα ελληνόπουλα να φεύγουν στο εξωτερικό, προς αναζήτηση καλύτερης τύχης και αφετέρου δε με ορδές των δήθεν «προσφύγων» που μας κουβαλάνε αβέρτα: «Τα περιθώρια είναι εξαιρετικά δύσκολα και ως χώρα θα κινδυνεύσουμε να μην είμαστε κοινωνικά βιώσιμοι. Σε 20 ή 30 χρόνια οι Έλληνες στην Ελλάδα θα είναι μειονότητα αφού τα παιδιά μας και τα παιδιά τους, αν δεν λύσουμε εμείς το πρόβλημα θα είναι στο εξωτερικό και η Ελλάδα θα χάσει την ιστορική της συνέχεια».
Και βέβαια, με όσα ομολόγησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχεται –εμμέσως πλην σαφώς- ότι αυτά που λέμε εμείς οι χρυσαυγίτες εδώ και τόσα χρόνια, είναι η πικρή ΑΛΗΘΕΙΑ, κι όχι… συνωμοσιολογίες και… κινδυνολογίες! Και πως μόνο η Χρυσή Αυγή, με το πρόγραμμά της, μπορεί να αποτρέψει την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails