Tuesday, January 3, 2017

«ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΚΑΚΙ»...!!! ΙΜΑΜΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ...!!!







Τι και αν οι ειδικοί «κρούουν» το καμπανάκι του κινδύνου που βρίσκεται πίσω από τα τυχερά παιχνίδια; Τι και αν ο τζόγος θεωρείται ο νούμερο ένα εθισμός βάσει της ψυχολογίας;




Τηλε-ευαγγελιστής/ Ιεροκήρυκας στην Τουρκία, ο οποίος παρουσιάστηκε πρόσφατα σε τοπικό κανάλι, έρχεται να αναιρέσει όλα τα προηγούμενα, υποστηρίζοντας ότι το σκάκι είναι πιο σατανικό από ότι ο τζόγος.

Πιο συγκεκριμένα, ο τηλε-ευαγγελιστής Ahmet Mahmut Ünlü χαρακτηρίζει το σκάκι «καταραμένο» και υποστηρίζει ότι «οι περισσότεροι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι ψεύτες».

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά «Το να παίζεις σκάκι είναι χειρότερο από το να παίζεις τυχερά παιχνίδια και από το να καταναλώνεις χοιρινό κρέας… Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι πιο επιρρεπείς σε ψέματα από τους άλλους. Οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι δεν μπορούν να πουν το Shahada (δήλωση της ισλαμικής πίστης), ενώ πεθαίνουν» και συμπληρώνει «οι άνθρωποι που παίζουν σκάκι είναι καταραμένοι… Θα πρέπει να προσεύχονται αντί να παίζουν παιχνίδια όπως αυτό», προσθέτει.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα γνωστός καθώς έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις δηλώσεις του με πιο πρόσφατη αυτή που υποστήριξε ότι το στοματικό σεξ δεν είναι απαγορευτικό στο Ισλάμ, καθώς όπως επισημαίνει «δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails