Thursday, January 19, 2017

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ» ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


pame18112
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:
Ως γνωστόν, προ ημερών αποκαλύφθηκε ότι «εμβολιασμένο» (έτσι δε μας έλεγαν;) προσφυγόπουλο που πήγαινε σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, νόσησε από Ηπατίτιδα Α΄.
Σίγουρα, δε θα’ ναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο…

Ωστόσο, το σύστημα έχει βρει κι έχει βάλει σε ενέργεια ένα «κόλπο» για να μην τολμούν να αντιδράσουν οι γονείς στην εισβολή των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων» στα σχολεία των παιδιών τους: στέλνει τους μπράβους του ΚΚΕ, επί της υποδοχής τους!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το προ ημερών «κάλεσμα για την υποδοχή των προσφυγόπουλων» σε Δημοτικό Σχολείο της Νέας Ιωνίας – σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλα τέτοια στο μέλλον, σε όποιο σχολείο θα πηγαίνουν τα «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα». Να και η σχετική ανακοίνωση των μπράβων του ψευδοκράτους:
«Καλούμε τις λαϊκές οικογένειες της πόλης μας να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και στους μετανάστες που υποφέρουν. Να κάνουμε δική μας υπόθεση τα προβλήματα των μεταναστών και των προσφύγων μαζί με τον αγώνα ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα…
Η κυβέρνηση με τη στάση της δίνει χώρο και χρόνο στους φασίστες να παρεμβαίνουν.
Να απομονωθούν από όλους οι φασίστες!
Καμία υποτίμηση, ιδιαίτερα από τους γονείς που αντιλαμβάνονται το σχεδιασμό που έχουν! Τα ψευτοεπιχειρήματά τους είναι ο φερετζές της φασιστικής ιδεολογίας και δράσης τους! Με αυτά ανοίγουν το δρόμο για να χύσουν το δηλητήριό τους.
Καλούμε τα σωματεία, τους εργαζόμενους γονείς να υποδεχτούμε τα προσφυγόπουλα στο 9ο Δημοτικό Νέας Ιωνίας, την Τετάρτη 11 Γενάρη στις 2.30 το μεσημέρι».
Ελένη Κωνσταντοπούλου
Αθήνα

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails