Thursday, January 26, 2017

Αμβρόσιος: «Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες- Έλληνες ξυπνήστε και συνέλθετε!»


Αμβρόσιος: «Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες- Έλληνες ξυπνήστε και συνέλθετε!»
Μέσα από το προσωπικό του blog ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος εξαπολύει νέα επίθεση στους μετανάστες και στην κυβέρνηση. Ο Μητροπολίτης σε μια ακόμη ανάρτηση προαναγγέλλει εθνικο… αφανισμό και καλεί σε λαϊκό ξεσηκωμό!

“Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία. Άλλοι Έλληνες γονείς αρνούνται να το αποδεχθούν και άλλοι το αποδέχονται! Τα δεινά άρχισαν ήδη. Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες” γράφει ο Αμβρόσιος.
Και συνεχίζει: “Παράλληλα το άθεο Κράτος και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου! Τι και εάν ο Λαός αντιδρά; Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται! (…)
Η κατάσταση είναι τραγική! Η Ελλάδα μας από-χριστιανίζεται! Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυροποιούνται! Και όχι μόνον αυτό, αλλά και άρχισαν πια να βεβηλώνουν τους ιερούς Ναούς μας! Ληστεύουν ή και κατακαίουν – καταστρέφουν ναούς των Ορθοδόξων”.
Ο Μητροπολίτης δεν παραλείπει να καλέσει σε… λαϊκό ξεσηκωμό για “την σωτηρία της πατρίδας” “Θα το επαναλάβω: Ξυπνήστε! Συνέλθετε! Στοχασθείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Άλλοι θα κυβερνούν τον τόπο μας! Η Ελληνοχριστιανική Αγωγή θα είναι αντικείμενο των ερευνητών της ιστορίας! Η Ελλάδα θα αποτελεί παρελθόν!
Το δέχεσθε; Τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας! Εάν όχι, ελάτε να αναλάβουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδος μας” “Πιο επικίνδυνος από τον Φίλη ο Ζουράρις”
“Στο Υπουργείο Παιδείας καί Θρησκευμάτων μετά τον άθεο κ. Φίλη Υφυπουργός τοποθετήθηκε ένας ακόμη πιο επικίνδυνος άνθρωπος, ο κ. Κ Ζουράρις!” γράφει για τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ενώ στη συνέχεια ειρωνεύεται την εξομολόγηση του Κώστα Ζουράρι για τη συνεύρεση του με μια ιερόδουλη στο Παρίσι αλλά και το φιλί του με έναν άντρα, και γράφει… αγανακτισμένος:
“Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν στην Χριστιανική Ελλάδα του 21ου αιώνος κάτω από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ Σας ερωτώ: ακόμη δεν αγανακτήσατε; Τότε είσθε άξιοι της τύχης σας! Είσθε ήδη υποδουλωμένοι, σήμερα μεν στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, αύριο δε στους Μουσουλμάνους Κατακτητές!”…

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails