Monday, April 10, 2017

Ισλαμιστές αποκεφάλισαν Έλληνα τοξικομανή για την αμαρτία του!-φριχτό VIDEO

NA MAΣ ΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΣτΕ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ και ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ 

Προφανώς οι μη έχοντες καμμία σχέση με την αληθινή ζωή, νοητικά εξελιγμένοι δικαστές, δεν τα έλαβαν αυτά υπ όψιν τους όταν απέκρουαν την προσπάθεια του Μητροπολίτη Πειραιώς για αποτροπή ανέγερσης του Τεμένους…
Ολα αυτά δημιουργούν ευθύνες κ. Δικαστές και νομικοί…. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΑΣ , όταν αυτή δημιουργεί γεγονότα.

Διαβάζουμε
Αποτρόπαιο ισλαμιστικό έγκλημα ήταν η δολοφονία του Έλληνα τοξικομανούς που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στο λιμάνι του Πειραιά. Ο άτυχος νέος δολοφονήθηκε τελετουργικά όπως δείχνουν τα στοιχεία από ισλαμιστές γιατί τον θεώρησαν αμαρτωλό και ξέσπασαν το μίσος τους πάνω του.
Είναι η πρώτη φορά που έχουμε στην Ελλάδα τέτοιο έγκλημα, θρησκευτικού μίσους και μάλλισατα από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες εναντίον Έλληνα πολίτη, τον οποίο όχι μόνο αποκεφάλισαν αλλά και τον διαμέλισαν,πετώντας στο λιμάνι του Πειραιά τα κομμάτια του.
Αναρτήθηκε και φριχτό για τα ελληνικά δεδομένα βίντεο στο Piraeuspress.gr, το οποίο δείχνει το πόδι του ακρωτηριασμένου πτώματος του άνδρα, που βρέθηκε να επιπλέει στο λιμάνι του Πειραιά.
Το άψυχο σώμα του άνδρα βρέθηκε διαμελισμένο-τεμαχισμένο και αποκεφαλισμένο.
Ο 35χρονος άνδρας καταγόταν από το Ηράκλειο της Κρήτης. Το ακέφαλο και ακρωτηριασμένο σώμα του βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στο λιμάνι του Πειραιά, στο σημείο που δένουν τα καράβια για την Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος είχε φύγει από την Κρήτη τα τελευταία χρόνια προκειμένου να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και τα τελευταία χρόνια ζούσε σε άλλο νησί μαζί με την οικογένεια του.
Μία εβδομάδα πριν βρεθεί το πτώμα του είχε περάσει από το κατάστημα του αδελφού του για να τον αποχαιρετήσει.
Το πόρισμα του ιατροδικαστή προκαλεί φρίκη και παραπέμπει στις μεθόδους που χρησιμοποιεί η εγκληματική οργάνωση ISIS. Οι δράστες του είχαν ακρωτηριάσει τα πόδια και τα γεννητικά όργανα ενώ εν συνεχεία τον αποκεφάλισαν.Δηλαδή το θύμα βασανίστηκε ανηλεώς, και ήταν ζωντανό όσο του έκαναν φριχτά πράγματα που δεν μπορεί να τα διαννοηθεί ένας πολιτισμένος νους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Μπογιόκα, είναι σαφέστατο και αναφέρεται σε εγκληματική ενέργεια και μάλιστα ειδεχθούς πράξης.
Ήδη στην ίδια θαλάσσια περιοχή βρέθηκαν και τα δυο πόδια του άτυχου νεαρού τοξικομανούς, ενώ παράλληλα του είχαν ακρωτηριάσει ακόμα και τα γεννητικά του όργανα, τα οποία επίσης βρέθηκαν στο Λιμάνι του Πειραιά.
Ωστόσο το συγκλονιστικότερο όλων είναι ο τρόπος αποκεφαλισμού του 35χρονου Κρητικού, καθώς η μέθοδος με την οποία ο αδίστακτος δράστης έκοψε το κεφάλι του θύματος, παραπέμπει σε αντίστοιχες δολοφονίες που πραγματοποιούν ισλαμιστές φονταμενταλιστές στην Μέση Ανατολή, αλλά και στην Ασία.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις διαπιστώσεις του κ. Μπογιόκα, ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα του και με ένα μάλλον μεγάλο μαχαίρι, του έκοψε αριστερόστροφα το κεφάλι, αφού πρώτα βύθισε το μαχαίρι στην καρωτίδα του άτυχου άνδρα.
Επίσης το γεγονός ότι ο αδίστακτος αποκεφαλιστής ακρωτηρίασε ακόμα και τα γεννητικά όργανα του θύματος, δείχνει ενέργεια τιμωρίας από την πλευρά του δράστη, για πράξη που πίστευε πως διέπραξε το θύμα, κάτι απαγορευμένο δηλαδή, από κάποιο άγραφο ή ηθικό Νόμο, στον οποίο πιστεύει και τηρεί με ευλάβεια ο αδίστακτος δολοφόνος.
Άλλωστε και όπως έχει διαπιστωθεί από τις μέχρι τώρα έρευνες που διενεργεί το Λιμενικό Σώμα για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος, το θύμα ήταν τοξικομανής και μάλιστα σεσημασμένος και με το δεδομένο ότι μεγάλο μέρος της διακίνησης ηρωίνης στην Αττική, έχει περάσει στα χέρια Αφγανών και Πακιστανικών, οι Λιμενικοί στρέφουν τις έρευνες ακόμα και σε αυτή την κατεύθυνση.
Επίσης και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος 35χρονος διέμενε κατά καιρούς στην Αθήνα, πλην όμως το μεγαλύτερο διάστημα το περνούσε στην γενέτειρά του Κρήτη. Επίσης κατά καιρούς και ανάλογα με το βαθμό εθισμού του στης ουσίες νοσηλεύονταν στο Δρομοκαΐτειο.
Ο 35χρονος είχε φθάσει με το πλοίο τις γραμμής στον Πειραιά, λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρός και μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει την κάρτα απορίας που διέθετε για να επιβιβαστεί στο πλοίο.
Ο σκοπός τις επίσκεψής του στην Αττική, ήταν να παραστεί σε δικαστήριο από παλαιότερες εκκρεμότητες που είχε με την Δικαιοσύνη, λόγω του εθισμού του στην ηρωίνη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφορήσεις, λίγες ώρες πριν εξαφανιστούν τα ίχνη του είχε επισκεφθεί τον αδελφό του στο κατάστημα που διατηρεί εκείνος στο Πειραιά και είχαν μια ολιγόλεπτη συνάντηση.
Στην συνέχεια τα ίχνη του χάνονται και βρίσκεται την επομένη το πτώμα του να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Διονυσίου από εκεί δηλαδή απ’ όπου αποπλέουν τα καράβια για την Κρήτη.
Μάλιστα το πτώμα είδε Ύπαρχος βαποριού που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Κρήτη και ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό Σώμα. Αρχικά οι Λιμενικοί πίστεψαν πως ίσως έχουν να κάνουν με εγκληματική ενέργεια που διαπράχθηκε σε κάποιο φορτηγό πλοίο που περνούσε ανοιχτά του Πειραιά και το «φουντάρισαν» στην θάλασσα.
Από τα αποτυπώματα όμως του θύματος διαπιστώθηκε η ταυτότητά του άμεσα, καθώς ήταν σεσημασμένος με αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τα ευρήματα του Ιατροδικαστή, η έρευνα να προσανατολιστεί σε εγκληματική ενέργεια θρησκευτικού μίσους.
Οι ισλαμιστές που σκότωσαν τον άτυχο Έλληνα (που μαρτύρησε μέχρι να πεθάνει) από απέχθεια στον τρόπο ζωής του και το ότι ήταν τοξικομανής, τον σκότωσαν με φρικιαστικό και υποτιμητικό τρόπο.
Αυτό όμως είναι η αρχή. Κανείς δεν μπορεί να κοιμάται πλέον ασφαλής, καθώς τίποτα δεν θα εμποδίσει αυτούς τους φανατικούς να κάνουν το ίδιο ξανά.
 
ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails